Gå til innhold

Spill besatt leiesoldat i nytt rollespill (PS3, Win, X360)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Disk er fortiden. Eller det burde være så godt som fortiden i dag da de fleste sitter på 10mbit ned hastighet og har muligheten til å laste ned spillene sine. Det som stopper det er nåværende generasjons konsoller som kjører på med 4gb intern lagring. Noe som vil bli endret med neste generasjon. Digital distribusjon er fremtiden.

 

Og sett ut ifra dagens konsollgenerasjon så har da alltid live arcade spill hørt hjemme som digital distribusjon.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Disk er fortiden. Eller det burde være så godt som fortiden i dag da de fleste sitter på 10mbit ned hastighet og har muligheten til å laste ned spillene sine. Det som stopper det er nåværende generasjons konsoller som kjører på med 4gb intern lagring. Noe som vil bli endret med neste generasjon. Digital distribusjon er fremtiden.Og sett ut ifra dagens konsollgenerasjon så har da alltid live arcade spill hørt hjemme som digital distribusjon.

 

det er ikke digital dist. som er problemet. Det er mangelen på konkuranse. Ingen andre tilbydere av disse spillene.. Dermed blir det ingen konkuranse på Pris.

 

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

På PC har vi Steam, GamersGate, g2play og et haugetall av andre nedlastingstjenester inkludert de fleste norske nettbutikkene. At Playstation og Xbox ikke har lagt inn en mulighet for å ploppe inn cd-key som kan følge med i hardkopien eller at de lar utgiverne selge ut koder som kan ploppes inn på samme måte er vel et problem for den delen av bransjen. Blir det digitalt slik digitalt skal være så burde dette bli en mulighet. Nok folk som krever en slik mulighet gjør at Xbox og Playstation må implementere en slik tjeneste.

Lenke til kommentar

det er ikke digital dist. som er problemet. Det er mangelen på konkuranse. Ingen andre tilbydere av disse spillene.. Dermed blir det ingen konkuranse på Pris.

UP49VUK.jpg

 

 

Jeg er helt enig i at mangel på konkurranse er et problem, men det er nå Microsoft og Sony sin skyld at det ikke finnes konkurranse på digital distribusjon for konsoller. Det koster sannsynligvis en god del mindre å selge på Xbox Live Arcade og PSN, så prislappen blir vel ikke så skrekkelig høy?

 

 

Lenke til kommentar

så bra ut helt til jeg leste...lanseres i løpet av våren på Xbox Live Arcade, PlayStation Network og PC.gi meg disc for faen!!..

 

Tror du leste litt feil der, det er Mars: War Logs som skal slippes på PSN pg Xbox Arcade, ikke dette nye rollespillet :p Rollespillet kommer til høsten engang, mens Mars: War Logs kommer denne våren.

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...