Gå til innhold

Den store Watch Dogs tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

Hentet seg inn igjen der. De måtte sikkert vise hvordan grafikken blir på forrige generasjon med den forrige traileren, så de ikke blir beskyldt for "bullshots".

 

Gleder meg litt igjen.

Forrige traileren er bekreftet for å være PS4 versjonen. Samme gjelder gameplay gif-en som har blitt spredt rundt på nettet. Ubisoft kan si så mye de vil om at spillet ikke er nedgradert grafisk, faktumet er at det er nedgradert veldig mye. Så lenge spillet har bra gameplay blir det nok kjøp da det ikke er noen sandkassespill som WD til PS4 eller XOne nå. Men er skuffet over grafikken og atmosfæren i byen.

 

 

Utifra siste trailern så har dem ikke nedgradert noe som helst. Det ser ufattelig bra ut. Hvordan kan du være skuffet over atmosfæren i byen i spillet? Aldri sett en mer levende by før.

Endret av Avean
Lenke til kommentar

Ett av mine større håp for "next-gen", altså denne generasjonen, er å få mer levnde byer, flere folk som har egne rutiner, som er kledd forskjellig og ser forskjellig ut.. At alle hjemløse har ikke samme fillete klær og uryggige skjegg, og at ikke alle politimenn er feite, etc..

 

Håper virkelig det er noe som vil skille seg ut her, at det ikke alltid er dama i rød genser som blir den som blir overfalt, og mannen i frakk som ... noe annet! :)

Lenke til kommentar

Det som også er ganske så fascinerende er det faktum at rundt om på denne tiden hos de forrige konsollene, ville Ubisoft kun avdukket en tittel, Assassins Creed. Denne generasjonen er det Ubisoft som viser rå styrke med titler som, The Division, The Crew, Assassins Creed Unity, "Watch Dogs", Far Cry4/Himalaya og selvfølgelig Beyond good and evi.... nei vent.

Uansett så er det morsomt å se markedet forandre seg.

Lenke til kommentar

Fy faen, det ser jo helt forjævlig ut.

Det er på PS4, men ser ganske dårlig ut ja. Håper de spicer opp teksturene og fargene litt før realese i mai. Kommer helt sikkert til å se bra ut på pc enten det er på ultra eller om det er grafikkk mod
Lenke til kommentar

ifGQss9q9Rjvr.png

 

PS4 er ingen unnskyldning. Det bildet der minner meg litt for mye om GTA3. Geometrien på bilen og teksturen på midtdeleren var standard på PC rundt år 2000. Og når dette er fra en nøye redigert trailer lover ikke dette bra i det hele tatt.

 

Er jo en tragisk utvikling med tanke på hvor flott spillet så ut både grafikk- og gameplaymessig for to år siden. Vil tippe cross-plattform strategien hvor spillet skal ut på både PS3, X360, Wii U, PS4, Xbox One og PC kompliserer utviklingen enormt og hindrer next-gen-versjonene i å se så bra ut som de burde.

Lenke til kommentar

Noen som har bestilt Dedsec Edition? Ser de har den for 799.- på uPlay

Lurer på om de faktisk sender til Norge.

 

Edit:

Ja, de sender til/i Norge, koster 70 kr.

Hvis man ikke bestiller dedsec som har kartet og alle tingene, er det ingen vits å kjøpe spillet. Vil tro at det er plagsomt når folk kommer å hacker deg.
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...