Gå til innhold

Piratar i Assassin's Creed IV?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

likte veldig godt assassins creed 3, men brotherhood er fortsatt favoritten :D jeg mener at når yves guillemot har sakt at vi skal få en ny tidsepoke og en ny helt i serien føler jeg at det blir rett og slett litt cheap å sette dette i karribien med faren til haytham kenway. det er ikke godt nok. uansett hvilken tidsepoke det blir håper jeg fortsatt at naval combat kan bli med i det neste spillet på en måte som passer og gir mening :D elsket naval missions i assassins creed 3 :D

Lenke til kommentar

Kan godt være en dame, så lenge de ikke mekker en oversexy babe ut av det. Passer dårlig inn i gamle, pietistiske samfunn å gå rundt som røde sonja eller catwoman. Ikke at AC er realistiske spill, men det er nedverdigende for karakteren og gjør drar fokuset vekk fra historien over til noe mer smakløst.

Er det virkelig så få som har spilt det fantastiske AC3: Liberation på Vita? Dere kjenner da til den kvinnelige hovedpersonen der: Aveline de Grandpré? Her hun som vanlig dame, i slavedrakten og som assassin. Oversexy babe? Døm selv. :) Og ikke glem at alle tre kostymene har helt forskjellig spillestil, ulikt klonen fra de andre spillene. Den pene fruen i kjole kan ikke hoppe, men er flink til å bestikke folk. Slaven blir lettere ettersøkt, men har lettere for å gjemme seg, og kan fjerne ryktet med å rive ned ettersøkt-plakater, og assassin vil alltid være minst en grad av ettersøkt. For eksempel. :)

 

 

Assassins-Creed-III-Liberation-Aveline-All-Disguises.jpg

 

Lenke til kommentar

Å fysj, å fy! For håpe det ikkje forsetter i samme sporet som AC3. Helt ellendig spill! Vill ikke ha noe mer om båt, og America i den tids perioden! Helt uinterresant terreng,miljø, og historie! Håper det blir Kina, Japan, Inida eller noke slikt!

 

Var også ganske misfornøyd med AC3, men jeg syns sekvensene med skip var det kuleste med hele spillet, kunne godt spilt et helt spill som var slik :p Jeg savnet også de store bymiljøene fra tidligere spill å syns også at historien ikke holdt mål med tidligere spill i serien, særlig AC2, men jeg er ikke enig i at Amerika i tiden rundt uavhengighetskrigen er en uinteressant periode, er heller en av de mest interessante periodene noen sinne spør du meg.

Lenke til kommentar
men jeg er ikke enig i at Amerika i tiden rundt uavhengighetskrigen er en uinteressant periode, er heller en av de mest interessante periodene noen sinne spør du meg.
Igjen kan jeg hinte til det glimrende AC3: Liberation. Det starter i New Orleans, men tar turen over til sumpene utenfor, før de stikker ned til en slavekoloni i Mexico. Her snakker vi interessante områder. :) Det kjipe er at det er så få som faktisk bryr seg om PSVitaen, til tross for at den er vanvittig kraftig for en håndholdt konsoll. Områdene i Libration er litt mindre enn i AC3, men ellers er det veldig liten forskjell. Grafikk, gameplay, lyd osv er like bra på begge. Om dere synes AC3 blir for likt AC2 bør dere absolutt prøve Liberation. Det gjør i det minste noe nytt. :)
Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...