Gå til innhold

Anmeldelse: Aliens: Colonial Marines (PS3)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Rart at det skal være så vanskelig å lage et tilfredsstillende Alien-spill. Skuffende av Gearbox. Kanskje Visceral Games skulle ha fått slippe til i stedet. Med Dead Space-serien har de jo bevist at de ikke har noen problemer med å skape fengende spill med både flott grafikk og et solid lyddesign.

Lenke til kommentar

ikke ofte jeg poster på forumet, men jeg klarte ikke å la være nå.

 

"Det beste med Aliens: Colonial Marines er at du slipper trynet til Sigourney Weaver" What what what?? Blasfemi :) og litt vel mye negativitet om om Alien 3? Directers cut utgaven er jo faktisk ganske god. Tydeligvis ikke en særlig fan av Aliens filmene. Men ellers bra anmeldelse :)

Endret av Mr_Byte
  • Liker 4
Lenke til kommentar

Hadde forventet langt bedre av GearBox.. Nå er ofte spill basert på filmer ræva, men her hadde man jo en halvveis oppegående utvikler og lang utviklingstid (ikke den vanlige "smell ut et spill på knapt et 1år").

 

Virker som de ikke har tatt spillet seriøst i det hele tatt, og tatt betraktning at tidligere gameplay videoer ikke engang er i spillet, og de har gitt ut testversjoner som faktisk ikke inneholder noe reelt fra spillet til anmeldere tidligere så skulle man jo nesten trodd at det var et eller annet form for lovbrudd.. At Sega har gått bad-shit-crazy å fjerner enhver YouTube video som omtaler spillene deres i en negativ retning gjør ikke ting noe bedre det heller....

 

 

 

Her står absolutt alt til strykkarakter, ikke bare spillet og hvor dårlig det er.. Men hvordan utviklerne nærmest har lurt alle med gameplay videoer som ikke er endel av spillet, produsert egne testbaner som faktisk er bedre enn hva du finner i spillet bare for å lure flere til å tro at det er noe bra og med Sega som spillutgiver så er jo alt elendig fra ende til annen....

 

 

Sånn som denne sjangeren har blitt skikkelig populær det siste / de siste årene så hadde jo dette blitt en slager uten like om de bare hadde giddet å faktisk prøve å lage et oppegående spill.... GearBox selv kan vell ikke selv syntes at dette er i nærheten av den kvaliteten man må kunne forvente av et spill av denne størrelsen? Måtte de føle seg flau langt inn i sjela.

Endret av RamGuy
Lenke til kommentar

Hva skal til for at et spill skal få terningkast 1? Uspillbart? Et produkt som er så elendig at det må heves og at butikkene nekter å selge det? Spillet får maskinvaren til å eksplodere?

 

*Løper og prøver å finne en gamer.no anmeldelse med karakteren 1*

Endret av Gorzun
  • Liker 1
Lenke til kommentar

det er gearbox som har skylden i det her makkværket... de tok rett å slett på seg for my job. så de outsourced kodinga til et annen spill selskap som ikke var i stand til å få det ferdig. allt gearbox gjorde var å jobbe med mp og fin pusse litt på sp delen. ellers var alt fokus på borderland2...

 

borderland2 gir jeg fint faen i, det første borderland slet mye med bugs og dritt. så var ikke interesert i borderland2 og mye mer av det samme spillet. når jeg spilte ferdig 1'eren var jeg ferdig med serien... var ikke mere å hente ut av det der spillet.

 

gledet meg til aliens og så får mann den dritem her... fy faen jeg er skuffet... gearbox er bare et oppskrytt tull selskap.... og drar med seg sega i møkka samtiditig. skulle vært bøter for sånn tull som det her.

 

 

Lenke til kommentar

Rart at det skal være så vanskelig å lage et tilfredsstillende Alien-spill. Skuffende av Gearbox. Kanskje Visceral Games skulle ha fått slippe til i stedet. Med Dead Space-serien har de jo bevist at de ikke har noen problemer med å skape fengende spill med både flott grafikk og et solid lyddesign.

Alien vs Predator var jo krem, men begynner jo å bli noen år gammelt :)

 

AtW

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Dette er ikke SEGA sin feil, gearbox har hatt mulighet til å utvikle spillet i 6 år! Burde være mer enn lenge nok, men de har heller fokusert på andre spill som feks Borderlands og latt flere mindre selskaper ta seg av utviklinga. Hele dritten er ett stort lappeteppe av ett spill.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...