Gå til innhold

Så lett kan du snart bli tatt for piratkopiering


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Veldig for at det skal bli slutt på piratkopiering, men det må først gjøres noen grep:

 

1. Rettingheter må utvides til å ha funksjon globalt slik at vi kan får den siste episoden av The Big Bang Theory samtidig som i USA og ikke 2 sesonger etter (hvilken som helst serie...)

 

2. Noen må ta i bruk dette og lage skikkelige, billige og brukervennelige tjenester som har det innholdet man vil ha.

 

For å få til dette må vi ha moderne politikere (nei jeg vil ikke ha ut AP). De må ha peiling på hva de holder på med og hvordan internette fungerer. Dette må ikke bare skje i lille Norge, det må skje over hele verden. Dessuten må disse latterlige arrogante og griske plateselskapene ut.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Strømming er fint om man sitter hjemme ja, men ikke like morro når man drar på hytta e.l.

 

Jeg skjønner ikke hvorfor det i det heletatt skal snokes i det du sender og mottar. Skal de begynne å logge all fysisk post som kommer også? Alt du kaster i søppla? Kartlegge alt du gjør? Hvor går grensa? Nei la folk være i fred!

Lenke til kommentar

"Du risikerer bare at de øker bøtene pga maskinen var vanskelig å åpne. Økt politiarbeid vil si økte bøter/fengselstraff."

 

Politiet kan ikke gi deg ekstra straff for å ha krypterte data,på samme måte kan de ikke kreve at du oppgir passord til pc eller telefon. Det er deres oppgave å samle bevis,det er ikke din oppgave å føre bevis mot deg selv. Mener dette er lovfestet i norsk lov.

 

Men det store spørsmålet her er at private aktører samler og bruker sensitiv info om norske innbyggere. Uansett om noen sier at det ikke er et problem så lenge du har rent mel i posen,så ville ingen like at noen står og ser over skulderen din når du skriver brev,og hvem du sender til.

 

Anbefaler alle å se på TED.com. Der var det et foredrag om en tysker (hvis jeg husker rett) som gikk rettens vei for å få tilgang til info som var lagret om han. Tror de fleste ble overasket over omfanget. Og dette blir resultatet i norge og,bare gi det tid.

Lenke til kommentar

Internett er ikke laget for å "stjele". Hadde dere eid et produkt som hadde kommet seg ut på TPB hadde sikkert dere hatt en helt annen holdning.....

 

personlig hadde jeg gått en helt annen vei når det gjelder betaling.

Du ser det fra et bestemt perspektiv og ser ikke total bilde. Ja det er galt å laste ned filmer, men hvorfor skal jeg vente i 2013 før filmen eller serien kommer til norge? Det er bare idiotisk og helt feil. Ser du et annet perspektiv. Og sånn er det frem og tilbake.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Til alle de som tror "det er ikke så farlig" "det er jo helt greit, en kan jo betale for ting" det her handle mindre om sjølve pirat kopiering som kriminalitet, om det er rett eller galt osv. men det er større en det, det gjelde prinsippet. Vi får større overvåkning og enda verre er det ikke staten men private store konserner som får tilgang til informasjon. Største problemet er jo at vis det her går an, så er det bare begynnelsen. Det er det som vi er eller burde være redd for, at det faktisk blir som 1984. Det skjønne til å med jeg.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Politiet ser sikkert jævlig lyst på dette her også tenker jeg.

Omtrent den eneste gangen en sak ikke blir henlagt "på grunn av bevisets stilling" er ved drap. De er sikkert vilt gira for å få ansvaret med å plukke opp datamaskinen til alle slags unger som har lasta ned filmer fra TPB.

 

Njaaaaa...vi får vel se hva som skjer.

 

  • Liker 2
Lenke til kommentar

personlig hadde jeg gått en helt annen vei når det gjelder betaling.

Du ser det fra et bestemt perspektiv og ser ikke total bilde. Ja det er galt å laste ned filmer, men hvorfor skal jeg vente i 2013 før filmen eller serien kommer til norge? Det er bare idiotisk og helt feil. Ser du et annet perspektiv. Og sånn er det frem og tilbake.

 

Joa, enig med deg. Men det gjelder ikke bare filmer. Fullversjon av Adobe Photoshop f.eks, sikkert mange som har lastet den ned. Men alle sier sikkert at de har kjøpt og betalt den i etterkant, noe jeg finner litt merkelig. Selvfølgelig, skulle hatt bedre og raskere tilbud. Men mange forventer nesten å få ting gratis, for det er jo bare å se om det ligger på TPB. Sier ikke dette gjelder alle og enhver, men ganske mange, som kanskje ikke vil innrømme det :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Det er da fælt til mange Amerikanske lover vi skal ta etter da, Norge? Gi bort opplysninger til private aktører i utlandet, osv. Snart kan man bli totalovervåket og tatt når som helst.Først DLD nå det her.. Frem med Piratpartiet i Norge også!!!http://thepiratebay....h264-SimonKlose
Har jo mulighet til å betale for ting en skal ha også. Så lenge det kommer alternativer, hvor en kan kanskje betale en liten slant for produktet med god kvalitet, skjønner jeg ikke hva som er så ille....

 

Otl.

Det som er ille her, er at private folk. Plutselig får herje rundt som de vil. Supergøy når alt stæsjet de har lagret på deg, blir lekket ut..

  • Liker 2
Lenke til kommentar
De som laster ned er de som kjøper mest filmerDette lovforslaget vil bare føre til mindre salg, bare som protestJeg kommer til å fortdette å laste ned og tar de PCn min knuser jeg all vinduer i sentrum og får dermed gratis kost og losji, for uten PC har jeg ikke noe å gjøre uansett
Hvorfor skal du kjøpe filmen da egentlig? Selv vet jeg at dette ikke stemmer. De som laster ned spill, går ikke ut å kjøper spillet, ikke neste heller hvis en har muligheten til å laste ned.

 

Det er ofte greit å sjekke hvordan spillet er før man bruker pengene sine på det. Noen spill gir ikke ut såkalte "demoer" slik du kan prøve spillet. Da laster du ned spillet for å teste det. Nedlastede spill har ofte mange bugs osv.. så du blir egentlig bare mer fristet til å kjøpe spillet.

 

Det er gjort undersøkelser og diverse som påvviser at flertallet av de som kjøper filmer, spill o.l er de som har lastet ned først.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...