Gå til innhold

Smash Bros, Mario Kart og 3D-Mario på vei til Wii U (WiiU)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Mye snacks her ja. Blir en gøyal tid fremover med Wii U.

Nå er det bare å se frem til E3 der dem ska vise noe gameplay av spill. Samt håper på noen lanseringsdatoer på disse spillene blir røpet :)

 

Neste 3D Mario er vel noe unna, tror en 2014 lansering på denne tittelen "Super Mario Universe"

Endret av iToMaN
Lenke til kommentar

Jeg synest det er helt greit at Nintendo kommer med 1 nytt spill fra hver serie til en ny konsollgenerasjon.F.eks Smash Bros kom til GC, Wii og nå forhåpentligvis Wii U. Det er helt greie interval for meg.Liten digresjon:Call of Duty synest jeg begynner å gå helt av skaftet. Et spill i året? De kunne fint puttet inn nye ting i spillet fra året før.World of Warcraft modellen liker jeg heller ikke helt.De tar betalt pr måned noe jeg synest er helt greit for et spill som det stadig kommer nytt innhold til, men når det kommer en litt større oppdatering så tar de ffs betalt for den også. Det splitter jo bare brukerene enda mer. Skulle tro de fikk nok penger av månedsprisen som kundene betaler. 399,- for spillet og en pris pr mnd burde holdt i lange baner for gratis oppdateringer videre. Mange lignende spill med færre spillere klarer dette fint.

 

Det er faktisk et super smash til nintendo 64 også. spiller det på min chippa xbox (gammel) med 300 nintendo 64 spill og 40 xbox spill (ikke spør meg hvorfor det er så mange nintendo spill på en xbox)

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...