Gå til innhold

Windows 8 blir fem ganger dyrere


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Sliter fortsatt med å forstå all denne fiendtligheten mot Win8.

Til mitt bruk, så er W8 feil løsning på et problem jeg ikke har. Det nye Win8 grensesnittet er sikkert helt fint på nettbrett og telefon. Men er bare i veien for min arbeidsflyt. Og det lar seg ikke slå av 100% på en enkel måte.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Syns også det er vel stor fiendtlighet mot W8. Hvor er eventyrlysten? Det er virkelig ikke så fælt som folk skal ha det til.

 

Bedre task manager, bedre kopiering, raskere startup, bedre integrering av skydrive. Mange fordeler.

 

Men for all del, ingen som tvinger dere over (enda :p )

Lenke til kommentar

Tja. Hvis du er fornøyd med 7, hvorfor bør du ha 8? Ytelsen er den samme. Det eneste W8 har som ikke W7 har er DirectX 11.1, og det kommer til å gå mange år før det dukker opp spill som krever 11.1. Pokker heller, jeg er ikke sikker på om jeg trenger to hender for å telle antall spill som krever DirectX 10.

Jeg tenker at vist jeg kjøper det nå, trenger jeg ikke å bruke dobbelt så mye penger på windows 8.

Men tror du at de spillene jeg sa vil funke? Kan du bekrefte noen av de ?

Lenke til kommentar
Med prisøkningene viser Microsoft at de ikke ønsker å følge Apples lave oppgraderingspriser, som har vært gjeldende de siste årene. Apples operativsystem OS X, også det nyeste OS X Mountain Lion, får man oppdatert for et par hundrelapper.
Det koster bare 140 kroner å kjøpe Mountain Lion fra Apples Mac App Store.
Dette er ikke sammenligbart all den tid MicroSoft ikke selger hardware. Det er nesten mer sammlignbart å nevne at Canon/Nikon gir ut ny firmware helt gratis, eller at Sony oppdaterer PS3'en uten omkostninger.Så "bare" 140,- er egentlig dyrt. All honnør til Apple for det kunststykket de får til ved at folk går rundt tror det er billig.Rett og slett elendig sammenligning av hw.no.

 

apple er gode til å få folk til å gå rundt og tro ting er så det er ikke noe kunststykke lenger

Lenke til kommentar

Jeg tenker at vist jeg kjøper det nå, trenger jeg ikke å bruke dobbelt så mye penger på windows 8.

Men tror du at de spillene jeg sa vil funke? Kan du bekrefte noen av de ?

I Windows 8? Aner ikke, jeg vil helst unngå skiten.

 

Det meste som fungerer i 7 skal vel prinsipielt funke i 8.

Lenke til kommentar

Det var da fælt så mange haterer.

Jeg oppgraderte i helgen på ene hjemme-PCen min, og jeg må si jeg likte UIet veldig godt. Det er et veldig smidig gui som medfører langt færre tastetrykk på de vanligeste operasjonene enn de andre guiene jeg bruker daglig(XP, win7, server 2k3-2012, os x, gnome, kde og E)

Det er annerledes, ja. Det er noen bugs her og der, ja. Men alt i alt virker det som et veldig bra produkt.

Folk er alt for raske til å hive seg på "haters"-bølgen uten en gang å ha prøvd det.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Men alt jeg får beskjed om å laste ned er en slik upgrade assisstant på siden til MS, må jeg lasta ned den før jeg kan laste ned selve w8?

Du bruker upgrade assistant for å bestille. De nedlastede filene kan enten brukes til å installere direkte på maskinen, eller du kan lage en ISO-fil (som du brenner til DVD senere) eller du kan lage en bootbar USB-stick og installere fra den.

Lenke til kommentar

I utgangspunktet bryter dette med lisensen du får til OS X (Du får bare bruke OS X på en Apple maskin). Apple har også en langt større historie for å gi blanke i bakoverkompatibilitet, så selv om du kanskje får Mac OS, er det ikke sikkert neste oppgraderingen vil fungere på maskinen din lenger.

 

Apple selger først og fremst datamaskiner, ikke operativsystem.

 

Bakoverkompabiliteten gjelder kun i 4 år fra Apple. Fant det ut vi monterte opp ett Sonos anlegg hos en kompis, og Apple krevde at man brukte siste versjon av OSet for å innstallere programmet, og det var ikke mulig for ham å kjøpe siste utgave av OSet fordi maskinen var 1 år for gammel. Lett googling bekreftet at flere slet med det samme. Heldigvis hadde samboeren hans en nyere utgave.

Lenke til kommentar

For å få meg til å installere Windows 8, måtte jeg ha fått det gratis...nei, vent...for å få meg til å installere Windows 8 måtte jeg få penger kastet etter meg...nei, vent...

 

Hvorfor så negativ? Har du testet det?

Når man slenger ut slike kommentarer så er det alltid lurt å komme med noen argumenter, ellers blir det bare trolling.

 

 

Personlig har jeg ikke sett meg noen grunn til å oppgradere fra W7. Men etter å ha sett ett par videoer, så frister det veldig for min type bruk. Og jeg tenker da ikke på Metro skjermen i det hele tatt.

 

Både diskbehandling og overføringer er mye bedre med W8.

Og at startknappen mangler virket litt idiotisk, til jeg så en video om hvor enkelt det var å legge inn en, og samtidig hvor bra den startknappen kunne tilpasses meg. Mye bedre enn den som ligger der originalt fra Microsoft i W7.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...