Gå til innhold

Nå kommer norske YouTube


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kan legge til at youtube på xbox ikke er en særlig god opplevelse heller.

Elendig ytelse på video sidene, fullscreen som ikke fyller skjermen, deler av nettsiden som stikker opp igjennom video når du forstørrer den, avspilleren hakker på alt over

360p. Altså ikke en særlig god tjeneste.

Lenke til kommentar

"For det andre vil det være en forside som i stor grad bare har norsk innhold og reklame, gjerne fra våre partnere. Der vil det være innhold vi mener er av interesse for norske brukere."

 

Jeg tviler på att norske brukere er interessert i reklame uansett hvem den kommer fra.

Nå er det nå slik at det å drifte en video-nettsiden stiller enorme krav til servere og båndbredde. Ikke akkurat gratis, altså. Ingen her har noensinne gitt penger til YouTube, så hvordan kan det hele gå rundt, mon tro? Reklame er et nødvendig "onde". At det faktisk er relevant reklame er flott, både for oss og annonsørene. Ta tjener trolig YT mer per reklame, og kan roe ned på reklamebruken. Dessuten kan det jo hende vi ser noe vi trenger/liker.

Lenke til kommentar

Internet er ikke regionalt. Det er greit med oversettelse av menytekster og sånt, men inndeling av innhold er jeg sterkt i mot. Så lenge dette bare blir et _tillegg_ og ikke en forandring av funksjonalitet er det greit nok.

 

Det har skjedd meg mer enn noen få ganger at jeg har prøvd å se videoer eller musikkvideoer og fått opp en melding med noe lignende "beklager, Sony BMG eier rettighetene og har ikke gjort dette klippet tilgjengelig i din region" (eller et annet selskap). Utenom å bli drept på en dum eller urettferdig måte i spill er dette en av få ting som kan få meg til å bli så sint at jeg banner høyt eller lager en "ARGH!" lyd.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Trenger vi virkelig Youtube Norge? Alt fra unger til gamle utekniske folk finner fram til Youtube idag. Du får det til og med på norsk idag (noe som er irriterende for meg som prøver desperat å få det til å vise engelsk). Jeg har krysset av for at jeg vil ha engelsk språk, men det fortsetter stadig bort å dukke opp igjen (nei, det er ikke småkakene som slettes). :p Det mest irriterende er når jeg blir videresendt fra google.com til google.no...

 

Men joda, for dem som ser noe poeng i dette så er det kjempeflott...

Hardware.no og diskusjon.no er egentlig de eneste norske nettsidene jeg bruker utenom offentlige portaler.

På nettet generelt annser jeg meg som en engelskspråklig bruker uten noen bestemt geografisk tilhørighet, men jeg driver mest med innhold som er produsert av personer i eller handler om europa og nord-amerika. Jeg har også prøvd å få youtube til å vises på engelsk (uten mye innsats), men får det heller ikke til.

Lenke til kommentar

Kan ikke si at jeg "gleder" meg.

YouTube har fortsatt en del ting å fikse... Er veldig irriterende når jeg vil ha nettsiden på Engelsk men den driver å setter standaren til Norsk annenhverdag.

 

Og at alt skal skreddersys heletiden på enhver nettside begynner også å bli nokså impåslitent... Joda, jeg skal få anbefalt filmer som er like de filmene jeg er interessert i.

Men når YouTube driver å promoterer filmer som jeg "kanskje" liker, og de videoene den promoterer er filmer jeg allerede har sett... Ja, stor vits.

 

Jaja, blir spennende å se hva de kommer med!

 

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
På bunnen av siden Språk: Norsk, trykk Engelsk.. Voila!

Jeg fant det faktisk ut selv senere samme kveld. Det jeg ikke får forandret er (NO) som står ved siden av youtube logoen øverst til venstre. Men det ser bare ut som det er lokasjon, som desverre påvirker hvilke videoer jeg får sett (noen er regionsspærrede).

Lenke til kommentar

Jeg fant det faktisk ut selv senere samme kveld. Det jeg ikke får forandret er (NO) som står ved siden av youtube logoen øverst til venstre. Men det ser bare ut som det er lokasjon, som desverre påvirker hvilke videoer jeg får sett (noen er regionsspærrede).

 

Hey, ja, det jeg skrev gjaldt før YouTube.no kom, gikk til bunnen av siden nå og fant Country også, til venstre for Language. Her er et bilde:

 

 

 

Satt bare Country til World Wide, eller Verdensdekkene som det sto på norsk.. Tror dette funker?

Endret av SLi
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...