Gå til innhold

Kamptråd - Tottenham vs Manchester United


Latias

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er som regel scouserne som roper korrupsjon, "Fergie Association" og gud vet hva. Selvfølgelig gjelder ikke dette alle Liverpool-supportere, men LFC-fansen er soleklart verst i den klassen. Topper seg når spillerne deres legger ut photoshop-bilder av Webb i United-drakt på twitter. Webb ble observert da han sang YNWA natten før han dømte United-Chelsea, ser man United-fansen rope korrupsjon av den grunn?

 

Korrupte FA. Faen er det de holder på med? Vi ble snytt for 2-3 klare straffer på OT mot Spurs, med nettopp Foy som dommer. Idiotisk.

Tydeligvis Foy som skulle til for at de skal rope korrupsjon da. :p

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Sandro har operert så han er definitivt ute. Big blow for Spurs, Snurris? Han har vel vært en av de bedre spillerne denne sesongen?

 

Hvor står dette?

Har vært uten internett i hele dag så har ikke hørt noe, men stemmer dette mister vi PLs beste ballvinner på midtbanen, og en spiller med enorm arbeidskapasitet.

 

Sandro har hatt en knall sesong, og har sammen med Dembele vært drivkraften på midten, med tanke på at Sandro mest sannsynlig ville ha holdt fjorårets beste Spurs-spiller (Parker i følge ymse kåringer) ute av laget, så sier det litt om steget han har tatt denne sesongen.

Sleng på det faktum at han er en kjempefyr utenfor banen, så har vi en spiller som bli en Spurs-legende om han blir i klubben.

 

Parker er heldigvis tilbake, men har jo ikke spilt så voldsomt mye fotball i det siste, var god mot QPR etter det lille jeg rakk å se, men Sandro er helt klart en spiller som tør å holde på ballen lengre samt avansere når han har muligheten, Parker er mer klassisk ballvinner som spiller trygt til nærmeste spiller, da han spilte på samme midtbane som Modric fungerte det jo utmerket.

 

Vi får se, hadde Parker hatt de offensive ferdighetene han hadde i West Ham (ble plutselig usikker hvor han spilte før Spurs men mener da vitterlig det var for The Hammers) og samme kampform som i fjor, så hadde vi nok ikke merket det, men stemmer det at Sandro er ute er det fordel Manchester U. uten tvil.

 

 

Edit:

Leste det nå på Skysports, svarte helvete :(

Visste det var noe alvorlig (AVB påsto det motsatte) når beistet Sandro måtte hjelpes av banen..

Snakker om fyren som hopper rett opp etter å ha fått en lærkule med fart på 100km/t rett i fleisen.

Endret av Snurreleif
Lenke til kommentar
Tottenham midfielder Sandro has undergone surgery for a knee injury suffered in the 0-0 draw with QPR on Saturday. #SSN

 

Var breaking news på SSN for litt siden. Midtbanen til United anno 2013 er ikke den sterkeste, med Carrick som eneste som er noenlunde stabil. Skal faktisk ikke så mye til for å dominere den midtbanen, tror Spurs blir en tøff nøtt å knekke selv uten Sandro.

 

Blir spennende å se hvilken gjeng Ferguson sender ut i kveld. Håper han hviler de mest sentrale spillerne.

Lenke til kommentar

Har Parker, Dembele og til dels Naughton (Vertonghen spilte venstre-back på Old Trafford) dagen skal det bli tøft, ja, Dawson har også vært solid så vi har fortsatt en god defensiv side, eneste bekymringen min er høyre-back Walker som har hatt en nedgående kurve etter i fjor.

Stort pluss (forhåpentligvis) at Lloris er i mål.

 

Samtidig er dere i vinden om dagen, spiller bra og er revansjelystne, så jeg mener uavgjort vil være en liten seier for oss.

Lenke til kommentar
Team news: "We've got a strong squad. Jonny Evans still isn't available. He's not 100 per cent. Other than that, we're not too bad. We gave a lot of players a game on Wednesday and I thought they did well."

 

Tottenham match: "We now have a hard game on Sunday and Spurs are in good form. We have a fantastic record at White Hart Lane. There's always a good atmosphere and we enjoy playing there. But we can't take anything for granted. We have to perform."

 

Gareth Bale vs Ryan Giggs comparison: "I think Bale's a good player, yes. Giggs at 23... I don't think there was anyone better. It's difficult to say. They're different types of players, even though they're both left-footed and both play on the left."

 

Darren Fletcher surgery: "This operation will hopefully solve the situation and we expect him to be back in July."

 

Nigel Adkins sacking: "There's no point in saying we're surprised because it's a crazy world and strange things happen in football. But it does seem very unfair."

 

Fergie på dagens pressekonferanse. Kjipt med Evans, hadde gledet meg til å se han tilbake.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...