Gå til innhold

De beste spillene i 2012 (DS, iPad, iPhone, Mac, PC, PS3, Vita, PSP, Wii, WiiU, X360)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Godt dere husket spec ops. Beste historie på veldig mange år samt en veldig unik opplevelse av spillmediet. Sjelden jeg har følt meg så kjip som når jeg spilte det.

 

Forøvrig ingen som klager på generisk spillmekanikk når et eventyrspill skilter med en flott historie, så det trengs i mine øyne ikke her heller.

 

I ferd med å spille walking dead nå og kan fort se ut til at det fortjener plassen, i tillegg har vi to the moon og resonance også, så på historiefronten har det vært et godt år.

Endret av Wrathmont
  • Liker 1
Lenke til kommentar

TSW har MYE bedre historie en noen av de på den kåringen.

 

hatter og seie det men om du har lest litt bøker og kan grunnlegende mytologi så er det bare haug med ripp off

 

seier ikkje TSW er dårlig, men storyen er ikkje så bra som folk skal ha det til (orginal historiene dei baserer seg på og goode gamle illuminate gåten med da vinci koden pakkepapir har vi hørt før)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

*Gjesp* Forutsigbart og kjedelig. Nok en liste som kunne vært tatt rett ut av MTV-awards om det skulle dreid seg om musikk.

 

Er det noen spillsider der ute som mener noe annet enn at spillenes Justin Bieber og Rihanna er det beste som kom ut i 2012? Denne lista er jo som snytt ut av nesa på en tilfeldig forumbruker som har spilt de 5 mest populære spillene i år, men den kommer til å reflektere lesernes liste, og det er er vel viktig for å fortsette å vokse, og få mer reklameinntekter.

 

Blir forhåpentligvis litt mer interessant når skribentene kommer med sine lister.

  • Liker 6
Lenke til kommentar

Farcry 3 burde nok stått på listen - ser ut som det er vinneren blandt leserne hos Gamespot.

 

Vet ikke om jeg har misforstått, men burde Max Payne 3 og AC3 stå på lista over skuffelser når dere har anmeldt spillene med 9 og 8? Er noe enig i at Max Payne ikke har samme drivet som i de forrige titlene, men hadde ikke forventet å finne det på denne listen. Sier litt om Rockstar når de legger lista så høyt at en 9'er er dårlig ;)

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Jeg trodde Far Cry 3 skulle bli mitt spill.

 

Men. Jeg kjeder meg faktisk når jeg spiller det.

 

Historien er egentlig ganske ræva. Den åpne verdenen gir meg ingen lyst til å utforske; det er jo bare juggel/'loot' i kasser rundt omkring, relics, og japanske brev der uansett. Og ingenting av dette er spennende etter 3-4 timer i spillet.

 

Kjøretøyene er....kjedelige, men i tråd med det Far Cry har gitt oss tidligere.

 

Jeg skjønner ikke hvorfor de innfødte har australsk aksent. Jeg gremmes skikkelig hver gang de åpner kjeften når jeg har tatt tilbake en outpost. Replikkene er enda verre enn aksenten.

 

Jeg synes det er kleint at jeg blir sendt ut på jakt etter et unikt, sjeldent, utrydningstrua dyr, for å kunne bære to granater ekstra.

 

Radiotårnene i spillet er mer eller mindre identiske med utkikkstårnene i Assassins Creed, bare dårligere.

 

Det å ta tilbake outposts er blitt høydepunktet for meg etterhvert, og det finnes grenser for hvor lenge om gangen dette er underholdende. Jeg innrømmer samtidig at flammekasteren og håndteringen av ild i spillet er utført veldig bra.

 

For min del gjør ikke Far Cry 3 noe som helst bedre enn det Just Cause gjorde for 2-3 år siden. Ok, grafikken er ikke så ille, men det stopper der. Personlig skjønner jeg ikke hvordan Far Cry 3 i det hele tatt kunne vært kvalifisert til årets spill, og jeg skjønner heller ikke 10/10 karakteren Eurogamer har gitt det.

Endret av afterall
  • Liker 1
Lenke til kommentar

*Gjesp* Forutsigbart og kjedelig. Nok en liste som kunne vært tatt rett ut av MTV-awards om det skulle dreid seg om musikk.Er det noen spillsider der ute som mener noe annet enn at spillenes Justin Bieber og Rihanna er det beste som kom ut i 2012? Denne lista er jo som snytt ut av nesa på en tilfeldig forumbruker som har spilt de 5 mest populære spillene i år, men den kommer til å reflektere lesernes liste, og det er er vel viktig for å fortsette å vokse, og få mer reklameinntekter.Blir forhåpentligvis litt mer interessant når skribentene kommer med sine lister.

 

Helt greit å være uenig i kåringene, men dette var helt og holdent en demokratisk prosess der spillene med flest stemmer vant. Da blir det ofte litt slik at storspillene flyter mot toppen.

 

Og ja, jeg kan røpe så mye som at de personlige listene inneholder mer obskure titler enn dette, fra flere hold.

 

Farcry 3 burde nok stått på listen - ser ut som det er vinneren blandt leserne hos Gamespot.Vet ikke om jeg har misforstått, men burde Max Payne 3 og AC3 stå på lista over skuffelser når dere har anmeldt spillene med 9 og 8? Er noe enig i at Max Payne ikke har samme drivet som i de forrige titlene, men hadde ikke forventet å finne det på denne listen. Sier litt om Rockstar når de legger lista så høyt at en 9'er er dårlig ;)

 

Største skuffelse tilsier ikke at spillet må være dårlig, bare at det skuffet en del av skribentene. Personlig var jeg ikke skuffet av verken Assassin's Creed III (som jeg anmeldte) eller Max Payne 3, men størsteparten av redaksjonen ser ikke ut til å være enig med meg akkurat der.

Endret av Arodem
  • Liker 4
Lenke til kommentar

hatter og seie det men om du har lest litt bøker og kan grunnlegende mytologi så er det bare haug med ripp off

 

seier ikkje TSW er dårlig, men storyen er ikkje så bra som folk skal ha det til (orginal historiene dei baserer seg på og goode gamle illuminate gåten med da vinci koden pakkepapir har vi hørt før)

Fortsatt en bedre historie enn hva Hack Walters klarte å servere oss i ME3:

"Ctulhu-monstrene fra marerittene har kommet, så nå må vi kjempe mot en organisasjon dedikert til menneskets fremgang for å overleve og ta tilbake jorda."

Cerberus gikk plutselig fra å være en liten utliggerorganisasjon med begrensede midler til å være en makt på linje med Reapers. Illusive Man er blitt en slave og alt dette forklarer dette, men det endrer ikke at noen rett under i en såpass stor organisasjon burde forstått dette og tatt kontroll.

Jorda skal tas tilbake? Det er helt ubegripelig, den blir aldri fremstilt som en planet av stor taktisk viktighet og det burde være langt viktigere å beholde kontroll over The Citadel ettersom romstasjonen faktisk er hjertet til all galaktisk reise, for ikke å nevne at det er her Reaperne alltid har startet tidligere for å effektivt kutte av nesten all interplanetarisk reise.

 

Det er så mye i Mass Effect 3 som ikke stemmer med de tidligere spillene både historiemessig og loremessig at du ikke kan ha spilt de foregående spillene og heller ikke lest en bok for å kalle det en god historie. The Expendables 2 har en bedre historie enn Mass Effect 3, der har man i det minste forstått styrkene ved franchiset.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Leit at Mark of the Ninja ikke er med i kategorien for "Beste visuelle design". Det er jo helt genialt lagt opp, om enn ikke 100% nyskapende så er det iallefall milevis bedre enn feks Dishonored og BL2 (i mine øyne).

 

Annbefaler forøvrig alle å sjekke det ut på steam da det er/var på salg nå :)

Lenke til kommentar

Tja litt imponert over at et ps3 spill tar så mye av tittlene da. He he selv ikke brukt min ps3 på en stund :p Kjøpte meg Dragon's Dogma til den men ja. Og selv vil jeg fremholde masseffect 3 som en litt stor skuffelse sammen med D3 som nevnt av andre her. Star Wars The old republic er jo ikke her siden det ble utgitt des i fjor :p

Lenke til kommentar
TSW har MYE bedre historie en noen av de på den kåringen.
hatter og seie det men om du har lest litt bøker og kan grunnlegende mytologi så er det bare haug med ripp off seier ikkje TSW er dårlig, men storyen er ikkje så bra som folk skal ha det til (orginal historiene dei baserer seg på og goode gamle illuminate gåten med da vinci koden pakkepapir har vi hørt før)

 

Det har jo sin ganske enkle forklaring at TSW spiller på at alt vi uinnvidde ser på som mytologi og konspirasjonsteorier, faktisk er sanne og en del av denne hemmelige verdenen. :)

 

Må nesten regne med en del ripp-off av grunnleggende mytologi og Illuminatigåter da ;)

Endret av Optimuz
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...