Gå til innhold

Test: Streacom FC5 OD


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har fullverdig HTPC, med i5 CPU som er tilnærmet lydløs

Eneste viften som går er på vannblokka og den hører du ikke uten at du lytter nærme

Kostet rundt 4k, men den har jo ikke mye til WAF..

 

Må sikkert legge på 10 grader på testen deres hviss den hadde stått i en tv benk, kanskje tilogmed 20 grader om det er dårlig plass (på load, ikke idle)

Lenke til kommentar

Jeg bruker denne picopsu'en

 

http://www.ebay.com/itm/Pico-PSU-12V-120W-DC-DC-MINI-ITX-ATX-PC-Power-Supply-/390491455571?pt=US_Adapters&hash=item5aeb1ac053

 

Og dette poweret

 

http://www.ebay.com/itm/Universal-12V-6A-72W-AC-DC-Power-Supply-Adapter-Charger-for-PC-LCD-monitor-TV-/150943483160?pt=UK_Computing_Monitor_Power_Supplies&hash=item2324eec518

 

På dette hovedkortet

 

http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=651450

 

Den er IKKE spesielt kjapp men til sofasurfing og spilling av blu-ray, og alle andre formater i 1080p går det helt fint. Tv.nrk.no går også smertefritt. Null støy uten varmeproblemer da den bare bruker noen få watt.

 

Lenke til kommentar

Må man gå til innkjøp av ein pci-e vinkel adapter for å få brukt ekspansjonsspora? Kunne tenkt meg å fått t.d. eit Xonar Essense STX kort inni

 

Ja, du kommer til å trenge et såkalt riser card. De er fleksible, så de passer med forskjellige hovedkort og kabinetter. Jeg handlet på eBay, men du får også tak i hos enkelte spesialbutikker, for eksempel http://htpc.no/28-kabler

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Artig at denne testen dukket opp nå, jeg ble nettopp ferdig med å sette opp en ny HTPC med dette kabinettet som basis. Prosessen er dokumentert på bloggen min:Del 1Del 2Del 3Kabinettet er dyrt, men vel verdt pengene. En helt lydløs HTPC med nok kraft til å drive XBMC har vært en fjern drøm lenge, men nå er det endelig i boks.

 

Takk for fint post og med link til jobb.

 

Bruker XBMC frodo selv men med mac mini og fungerer som en drøm etter litt fikling med IR reciveren til apple i windows. Syntes xbmc var et mareritt i OSX, samt ihvertfall før så trengte jeg windows for nye audio engine (dts hd)

 

Men brodern skal ha seg HTPC nå, og han hater apple, så tenkte å vise han dette. Takk!

Lenke til kommentar

Hehe, dette var ganske morsomt. Jeg lagde en HTPC med dette kabinettet for 3 uker siden. Jeg parret med en i3 3220T på 35W TDP og et Gigabyte Z77 m-ATX hovedkort. Sammen med Win8, en Intel X25, 4GB ram og en bredbåndskabel har det blitt min beste venn i stua. Totalt lydløst, kraft i massevis og et Logitech DiNovo Edge blåtanntastatur er dette toppen.

En liten Hegel HD2 DAC for musikk, og HDMI for bilde og lyd i DTS HD MA gjør susen.

 

Syns ikke prisen var avskrekkende høy, støynivå fraværende, og ytelse på topp er dette rett og slett fantastisk. Går en god del pasta til montering, og noe klin (så sørg for en kjæreste med neglelakkfjerner eller isopropanol...)

 

Jeg er overlykkelig når det kommer til tv-serier og filmer i stua for tiden.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...