Jump to content
Sign in to follow this  
TST

Ukens podkast: Spillåret 1992

Recommended Posts

Annonse

Final Fantasy V kom vel på tampen av 92, dog ikke oversatt før en god stund etter. Kongespill! Ellers likte jeg veldig godt Sierras klassikere the Dagger of Amon Ra og King's Quest VI - førstnevnte har absolutt svakheter, men er veldig sjarmerende!

  • Like 1

Share this post


Link to post

Final Fantasy V kom vel på tampen av 92, dog ikke oversatt før en god stund etter. Kongespill! Ellers likte jeg veldig godt Sierras klassikere the Dagger of Amon Ra og King's Quest VI - førstnevnte har absolutt svakheter, men er veldig sjarmerende!

 

Er selv kjempefan av FFV, men droppa å ta det med siden ingen i Europa eller USA hadde noe forhold til det i 1992

Share this post


Link to post

Jeg vil påstå at det var ultima Underworld spillene som gjorde at Elder Scrolls spillene ble som de ble. Ultima VII ble brukt som inspirasjon til Baldur`s gate og andre isometriske rollespill.

Share this post


Link to post

Vi satt klistret og spilte Fate of Atlantis ja, her var det samarbeid og herjing på høyt nivå (ihvertfall så mye som en 6,7 og 8 åring greidde å få til).

 

Alone in The Dark, var rimelig creepy for oss på den tiden. Vi kom heller aldri så langt i spillet, men gode minner er det likevel.

 

Wolfenstein 3D trenger ingen introduksjon, dette spillet var rett og slett awesomesause deluxe. Nazi-slakt, Robot-Hitler og herre!

 

Mario Kart på SNES, var helt konge i multiplayer. Titt og ofte kom det hissige foreldre og gav oss grei beskjed om å roe språkbruken....eller at vi nå fint kunne ta oss en tur ut i frisk luft :p

 

Sonic the Hedgehog 2 er helt klart det feteste Sonic spillet. Satt mye med dette hos søskenbarnet mitt, da han hadde Megadrive. Master System versjonen har jeg aldri testet, hadde denne maskinen selv.

 

Mortal Kombat var helt klart en guilty pleasure på den tiden, det var så brutalt og gale for oss små poder. Nå var det PC-versjonen hos en kompis vi spillte mest. Når jeg tenker meg om nå, så var det svært så ofte vi utsatte oss selv for voldspill hos denne karen her :p

Edited by Mala
  • Like 1

Share this post


Link to post

Bra episode og et fantastisk spillår! Kanskje et av årene jeg husker spes. godt ettersom jeg kjøpte SNES og fikk meg egen PC (etter at C64'en døde for andre gang.)

 

Spilte ikke Fate samme året, men kjøpte det i 93 etter å ha spilt DOTT. Åpnet virkelig øynene for spill fra LucasArts og Sierra, og de kommende årene spilte jeg det meste fra disse utgiverne. CD-ROM var noe fremtid for meg, for slikt kostet skjorta, men så fort jeg ble konfirmant fikk jeg nok funds til å oppgradere til "multimedia-pc" som det het så fint på den tiden:)

 

Ellers husker jeg godt at MK landet i arkadehallene. Brukte mye penger på dette og Street Fighter :)

LOL ang. MK-filmene; så alle disse for bare et par måneder siden :)

 

Ikke sikker på om Super Probotector (Contra 3) ble lansert i Europa i 92, men dette er et av spillene jeg spilte mest...

  • Like 1

Share this post


Link to post

Bra episode og et fantastisk spillår! Kanskje et av årene jeg husker spes. godt ettersom jeg kjøpte SNES og fikk meg egen PC (etter at C64'en døde for andre gang.)Spilte ikke Fate samme året, men kjøpte det i 93 etter å ha spilt DOTT. Åpnet virkelig øynene for spill fra LucasArts og Sierra, og de kommende årene spilte jeg det meste fra disse utgiverne. CD-ROM var noe fremtid for meg, for slikt kostet skjorta, men så fort jeg ble konfirmant fikk jeg nok funds til å oppgradere til "multimedia-pc" som det het så fint på den tiden:)Ellers husker jeg godt at MK landet i arkadehallene. Brukte mye penger på dette og Street Fighter :)LOL ang. MK-filmene; så alle disse for bare et par måneder siden :)Ikke sikker på om Super Probotector (Contra 3) ble lansert i Europa i 92, men dette er et av spillene jeg spilte mest...

 

Den første MK-filmen har vel sin sjarm, den andre...

Share this post


Link to post

Dune II Battle for Arrakis kom vel i 92' Tror dette er mitt beste spillminne fra 92'.

 

 

At jeg glemte den...nå må jeg i hvert fall høre på den. Må bare klare å huske på det da!

Share this post


Link to post

Indiana Jones and the Fate of Atlantis... evig klassiker!

Tror nok jeg må si at det er et av mine all-time favoritter i adventure-sjangeren, og sannynligvis det jeg har spilt gjennom flest ganger.

En solid #2 rett etter Grim Fandango som til tross for sitt noe knotete kontrollsystem (men man blir fort vandt til det) nok må sies å være min absolutte favoritt pga fantastisk historie, atmosfære og en del rett og slett geniale puzzles som man ikke finner maken til i noen andre adventure-spill.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...