Gå til innhold

Anmeldelse: Rise of the Guardians (PS3, X360)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

"Det eg ikkje forstår er kvifor dette spelet er laga så latterleg enkelt."

 

Dette slår meg som om du vart overrasket. For all del, skriv så mye negativt du vil. Spillbransjen trenger å få høre at vi ikke liker å bli behandlet som unger og unger blir behandlet som nyfødde.

 

Men i manges syn er jeg kanskje en gammeldags person siden jeg vokste opp med spill der jeg måtte tenke og hadde ordentlige utfordringer.

Lenke til kommentar

"Det eg ikkje forstår er kvifor dette spelet er laga så latterleg enkelt." Dette slår meg som om du vart overrasket. For all del, skriv så mye negativt du vil. Spillbransjen trenger å få høre at vi ikke liker å bli behandlet som unger og unger blir behandlet som nyfødde. Men i manges syn er jeg kanskje en gammeldags person siden jeg vokste opp med spill der jeg måtte tenke og hadde ordentlige utfordringer.

 

Å ikkje forstå og å bli overraska er to vidt forskjellige ting, og eg var på ingen måte overraska. Men det plaga meg kor lett spelet var.

 

Og det med å vakse opp med spel som hadde skikkelege utfordringar er nøyaktig det eg meiner når eg seier ungar fortener betre enn dette, og at eg klarte meg fint med utfordrande spel i mine barneår :)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...