Jump to content
Sign in to follow this  
CME

Rar lyd i headset. Kun på en pc

Recommended Posts

Hei! Jeg har et problem. Jeg har et Turtle Beach P11 Headset. Men har et problem. Når jeg har den koblet til mora mi sin Mac, funker den fint. Samme på skolepcen og en bærbar pc jeg har. Men når jeg plugger den i gamer pcen min (selvbygd), skjer det noe rart.

 

Når jeg er på internett hører jeg en rar skurrelyd. Når jeg skifter side, blir skurrelyden litt høyere, før den går ned igjen. Men værre når jeg spiller.

 

Når jeg spiller f.eks CSS, og beveger på synsfeltet, blir skurringa høyere og lavere og lysere og mørkere. Samme på minecraft. ser jeg f.eks oppover mot himmelen, er lyden mørk, mens ser jeg nedover mot f.eks gress, blir den lys.

 

Noen forklaringer og/eller løsninger?

 

på forhånd takk

Share this post


Link to post

Ja, det er integrert lydkort. Men tenkte jeg kunne si at når jeg bruker andre headset, så kommer ikke lyden. Og p11 krever å være koblet til en USB port. Tenkte det kunne ha noe med det å gjøre.

Share this post


Link to post
Annonse

Aha, da er det ikke det interne lydkortet, da headsettet har eget lydkort. Det kan uansett fremdeles være elektrisk interferens. Er de andre headsettene også USB? - hvis ja, er ikke sikkert de er like følsomme for det.

 

Prøve en annen USB port på PCen? Det er ikke en fremme på kabinettet vel? disse er jo koblet til via ekstra kabel fra hovedkort... prøv i såfall på en av USB portene bak?

Share this post


Link to post

Hvis det er usb 2.0 porter kan du gå inn i enhetsbehandling og slette portene/driverne så laster windows inn dette automatisk på nytt, er det 3,0 hadde jeg vurdert å laste ned siste drivere, fjerne og legge inn skikkelig.

Evt se på bios oppdatering til HK.

Share this post


Link to post

skal prøve når jeg kommer hjem, takker for svar! Som sagt, så er headsettet prøvd på andre pcer, og da kommer ikke skurringa

Share this post


Link to post

Det er garantert elektrisk interferens. Hadde samme problemet som deg. Da jeg brukte det samme headsettet på min skolepc, fikk jeg skurringen. Men det fikk jeg kun i fra en og samme stikkontakt. Med andre ord, da jeg dro ut ladderen fra PC'en, sluttet skurringen. Nå bruker jeg headsettet på en stasjonærpc på andre siden av rommet, og det er intet problem.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...