Gå til innhold

Oppkjøring i Trondheim!


hidar

Anbefalte innlegg

hei, jeg lurer på om noen her har erfaring med oppkjøring i Trondheim? har oppkjøring om noen dager, er nervøs, redd for å stryke. Den er andre gangen min, men jeg er nervøs. Takk hvis nå kan gi meg råd eller tips i forhold oppkjøring i Trondheim.

 

Hvilken rut kjører vanlig? Er sensoren streng, hva ser etter sensoren mye? osv?

 

Takk.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er det ingen som kan svare meg?

 

Slapp av for det første, jeg hadde ikke oppkjøring i Trondheim, men kan jo gi deg noen tips.

 

Ja, jeg veit ikke hva du vanligvis pleier å gjøre når du setter deg i bilen ( altså sensoren spør deg om du vil høre på radio, musikk eller ha en samtale, da burde du velge samtale, det gjorde jeg og etter vært som jeg snakket med sensoren glemte jeg faktisk at jeg hadde oppkjøring for en liten stund og det var avslappende!

 

Det er ikke noe som "vanlig rute" siden som du sikker veit, det er random hvilken rute du får, og når det kommer til sensor så gjelder det bare å ha flaks å ikke få en drittsekk. Of ikke tenk på at du kommer til å stryke, bare ta det vekk fra deg! ikke noe å være redd for =)

 

Men la oss si at du kjører feilfritt helt til du kommer til de siste 2 kilometerne og gjør en feil, dette vil ikke de fleste sensorene bry seg så mye om, siden de har jo sett hvordan du har kjørt og det er bare en feil på slutten av ruten, men pek ut feilene dine når du er ferdig med ruten din, si at "dette ikke har skjedd før" eller bare kom på noe, bare det at det er viktig å peke ut feilen/feilene dine.

 

Om du får 2 feil på starten av ruten så er det bad, men ikke stress over det bare kjør vidre og vis at du kan klare det så får du se hva sensoren sier når ruten er ferdig.

 

Sry for min Dysleksi, sikkert noen skrivefeil

 

Håper du klarer det og lykke til =)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...