Gå til innhold

helikopter spill med pilot og gunner?


Anbefalte innlegg

Hei, jeg og en kompis er intrisert i helikopter simulatorer, eller lignende, der enen er pilot, mens den andre er gunner, som et eksempel fra det oppdraget i BF3.

 

Første jeg tenkte var Apache Air Assault, men dette har ikke den funksjonen, desverre.

 

Ergo, er det noen som har et godt tips?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jane's Longbow 2 ser intresant ut, men dessverre så er han kompisen min litt grafikk-hore som jeg kaller det, så tror ikke at det er noe for han, men det finner ut senere i dag :)

Kan også ta en titt på take on helicopters :)

 

Takker for svar :)

Ja, grafikken i Longbow 2 er dessverre helt utdatert. Før det eventuelt ble anskaffet ville jeg også sjekket om det er greit å få kobla sammen PCer over nett, eller om det er en av disse gamle spilla som bruker rare protokoller.

Lenke til kommentar

Jeg synes i hvert fall ArmA er ganske genialt, særlig takket være mods. Ift. helikopterflyvning får man jo også en del mods som er ment gjøre dette mer realistisk, feks. ift. målsøking. Nå er ikke flyving helt min greie i ArmA, og jeg har ikke testet dedikerte realisme-mods for helikoptere, men de greier i hvert fall å gjøre elementer av bakkekrigen mye nærmere virkeligheten (feks. er ACE-mod'en god) så da regner jeg med at de får til ting med helikopter også :)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Longbow 2 er det første som slår meg også, hehe. Det er helt genialt, for selv om selve helikopterkontrollen er 100% simulator, så er oppdragene veldig intenste, og lagt opp til å ha masse action.

Ellers er det Janes F15, men det er kjedelig i forhold, nettopp fordi opdragene er mye mer realistiske. Dvs. tar altfor lang tid og altfor lite action.

 

HVIS dere hadde fått Longbow 2 til å fungere, så hadde det nesten garantert vært en slager, og jeg tror det spillet er akkurat hva dere er ute etter. Det er en ubestridt klassiker innen helikoptersim og flysim generelt!

 

EDIT:

http://simhq.com/for...sta_7_Fix_.html

Folk har fått det til å fungere på windows 7 ser det ut til ...

 

http://www.amazon.co...c/dp/B0008GQMBC

 

http://www.ebay.com/...=1249&_from=R40

Og de ser ut til å ha det brukt på Amazon og eBay

Endret av hardrock_ram
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...