Gå til innhold

Post dine upopulære synspunkter


Anbefalte innlegg

Første gang man hører at en 16-åring er borte tenker man selvfølgelig at det er trist for pårørende. Men når de sender samma jævla temaet 6 ganger om dagen i nesten 2 måneder blir det rett og slett irriterende. Pluss at jeg er den typen person som gir faen i hvor personen er fra, ingen betyr mer enn andre bare fordi de er fra ett land og ikke ett annet. Norsk media gir indirekte faen i alt som ikke er Norsk, viser ting en gang for å se korrekte ut om det er utenlands eller en person av utenlands opprinnelse. Men så fort det er en norsk person med litt penger/foreldre som har litt penger sendes det FOR mange ganger.

 

TL;DR: Alle mennesker er verdt like mye og Norsk media suger.

  • Liker 8
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg mener at å konsumere kjøtt er usivilisert og moralsk forkastelig, spessielt i dag med tanke på hvordan det er blitt industralisert. Jeg ser på det som en "crime against nature" på nesten lik linje som kannibalisme.

Upopulært synspunkt: Det er ikke noe galt med kannibalisme.

 

Og ettersom jeg ikke ser noe galt med kannibalisme spiser jeg kjøttet mitt med god samvittighet.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg mener et burde utstedes "matsertifikater" fra leger. Disse blir utstedt på bakgrunn av ens egen kroppsvekt/fettprosent/bmi og skal brukes til å kunne handle usunne matvarer (som vil bli merket passende for dette sertifikatet).

 

Er du for feit utstedes ei sertifikat, og du får ikke kjøpt usunne matvarer.

 

 

 

Dette er MYE mer rettferdig enn å heve sukkeravgiften og straffe HELE befolkningen fordi det er en gruppe som ikke klarer å dy seg og absolutt MÅ spise seg smellfeite.

Endret av Aporia Qualia
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Moralsk forkastelig, skammelig godt.

a>

 

Med mindre vegetarianere kommer opp med noe bedre, så fuck dem. Smaksløkene er det beste argumentet. Når man har kavet seg oppover næringskjeden fortjener man ren og skjær nytelse.

Det er trist når folk innrømmer at det er galt å spise kjøtt, men fortsetter med det kun fordi det smaker godt. Det sier mer om folk enn det gjør om meg egentlig.

Du spiser vel du babyer også du da, siden smaksløkene er det beste argumentet. Babyer smaker sikkert kjempegodt de, er du ikke enig? Nam nam, spedbarn! Huleboerforfedrene dine er sikkert vedlig stolte av det du har klart å utrette, du som klarer å gå ned på butikken og handle kjøtt som er avlet fram og bearbeidet helt på egenhånd. Og det finnes allerede en god del erstatningener til kjøtt uten spesielt stor avvik i smak.

 

Upopulært synspunkt: Det er ikke noe galt med kannibalisme.

Og ettersom jeg ikke ser noe galt med kannibalisme spiser jeg kjøttet mitt med god samvittighet.

 

Hva hvis mennesker ble satt av fra fødselen med hensikten av å en gang bli spist? Hadde det også vært helt greit?

 

 

Forøvrig vedder jeg 50 ryktepoeng på at denne tråden kommer til å bli stengt innen måneden er over.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...