Gå til innhold

Playstation 4 - Generell diskusjon


Latias

  

1 268 stemmer

  1. 1. Blir Playstation 4 en større suksess enn sin forgjenger?



Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+3165

Detroit: Become Human, Heavy Rain and Beyond: Two Souls Officially Announced for PC via Epic Games Store

 

Jøss. Har Sony endelig innsett at å slippe spill på flere plattformer er lønnsomt?

 

Kanskje ett faktisk spillbart Bloodborne på PC ikke er så usannsynlig etterhvert allikevel.

Sony har vel kun vært publisher på de spillene for Quantic Dream via et partnerskap.

De eier jo ikke Quantic Dream, så tror ikke det er særlig lønnsomt for Sony nei. 

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-8OkEXm

Detroit: Become Human, Heavy Rain and Beyond: Two Souls Officially Announced for PC via Epic Games Store

 

Jøss. Har Sony endelig innsett at å slippe spill på flere plattformer er lønnsomt?

 

Kanskje ett faktisk spillbart Bloodborne på PC ikke er så usannsynlig etterhvert allikevel.

Console exclusive er bra, hva et meningen med "playstationspill" hvis det også finnes på de andre konsollene? Multiplayer kan godt være cross-platform.

Endret av Slettet-8OkEXm
Lenke til kommentar

Far Cry New Dawn allerede 50% (PSN), spillet er 1 mnd gammelt (15. Feb)  :lol:. Tror Ubi merker det dårlige salget.

 

Folk er vel metta på Far Cry for en stund nå. Synes ikke spillet virket bra basert på bildene de brukte til markedsføringen.

Far Cry Arcade gjør vel også sitt for at salget ikke er strålende.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Når er siste dato man kan laste ned PS+ spill? Vurderer å ta en måned for å spille CoD MW, men kommer ikke hjem før om en god uke. 

La merke til sist jeg sjekket oversikten at Bloodborne var tatt bort fra oversikten over mine PS+ spill..? Har ikke hatt PS+ medlemskap på et par år, er det derfor? 

Lenke til kommentar

Når er siste dato man kan laste ned PS+ spill? Vurderer å ta en måned for å spille CoD MW, men kommer ikke hjem før om en god uke. 

 

La merke til sist jeg sjekket oversikten at Bloodborne var tatt bort fra oversikten over mine PS+ spill..? Har ikke hatt PS+ medlemskap på et par år, er det derfor? 

Du kan laste ned PS+-spillene når som helst mens du har et PS+ abonnement, så lenge du la dem til i biblioteket den måneden de ble tilbudt gratis. Hvilke spill som er gratis endres hver måned, husker ikke nøyaktig hvilken dag, men det er som regel den første, enten tirsdag, onsdag, eller torsdag i måneden. Hvilke spill det blir i April, og når de blir tilgjengelig får vi vel vite på onsdag. Denne månedens spill kan legges til din konto helt til spillene for April kommer.

 

Som vidor sier så er ps+-spillene kun tilgjengelig mens du har aktivt abonnement, men alle spill du har lagt til din konto mens de var gratis skal være tilgjengelig igjen når du aktiverer ps+ igjen. Hvor lenge du har vært uten aktivt abonnement skal ikke ha noe å si, men har ikke testet det selv. Har hatt aktivt ps+ kontinuerlig siden ps+ kom.

 

Du kan prøve å se om å oppdatere lisenser for Bloodborne tilbake etter at du har aktivert ps+ igjen. Om det ikke hjelper kan du prøve å kontakte PS support.

Lenke til kommentar

Console Exclusive er tragisk for spillerne, trist du ikke kan se det.

 

Joda, det er "trist" på en måte. MEN, i sum er det nok en bra ting. Det er "kostnaden" for å ha et fungerende konkurranse utsatt marked. Det at man må ha en bestemt platform for å spille enkelte av spillene som kommer ut, gjør i det minste at man likevel kan ha grunn til å kjøpe konsollen som ikke er "raskest" eller "best" teknisk sett, men fordi den har spillet/ene du vil spille. Hvorfor er det en bra ting? Jo, fordi da klarer forhåpentligvis ikke en platform å utkonkurrere alle de andre. Om det hadde skjedd, ville man plutselig sittet med et monopol, der ingen andre ville kunnet komme inn, og den vinnende platformen ikke lenger trenger å innovere for å holde seg i live...

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Kikka litt på denna State of Play.

No Man's Sky VR
Hello Games har etterkvart levert i ei klasse for seg. 1080/60 vart innfridd. Nå kjem og VR innkludert. :)

Iron Man VR
Kan bli rått, kanskje?

Blood and Truth VR
Må sjekkast ut.

Five Nights at Freddy's VR
Mulig kjøp ja.

Concrete Genie, + VR mode
Kanskje, VR mode eit pluss.

CTR
Eit must viss 1080/60 blir innfridd.

Observation
Sjekkast ut, 1080/60?

Days Gone
Her vil eg og helst ha 1080/60fps mode, men er ein eksklusiv som kan sleppe gjennom nålauget vissatteom.
 

Blir vanskelig å bare plukke ut nokre av desse spilla.

Lenke til kommentar

Det er ikke så mye antallet det går på, som hvilke titler som er tilgjengelige. Både Sony og Microsoft har sine interne studioer, men fokus er noe forskjellig. Microsofts styrke er multiplayer, spesielt sjangre som racing, FPS og lignende (Halo, Gears, Forza, Sea of Thieves, Killer Instinct). Sony satser mer på solo-opplevelser (God of War, Bloodborne, Horizon, Uncharted, Shadow of the Colossus) og VR.

 

Sony har også har også et stort antall japanske titler som ikke dukker opp på Xbox, og relativt sporadisk på PC. Du nevner Persona, Yakuza-serien har begynt å få en del fans etterhvert, og Dragon Quest er en viktig serie for mange.

 

Om helst spiller online, er lite interessert i narrative solospill og synes japansk popkultur er en weeabo-greie, er Xbox helt åpenbart et bedre valg for deg.

Dette! Definitivt dette. Det er tingene som trekker meg mest til PlayStation denne generasjonen. Selvfølgelig er jeg nå såpass tungt investert i økosystemet at Sony må drite rimelig hardt på leggen for at jeg skal forlate skuta, så jeg er nok ingen god referanseperson.

 

Uansett så er det fokuset på unike, (hovedsakelig) enspilleropplevelser, fra first-party og second/third-party, hvorav mange er Japanske utviklere som trekker meg, og et stort antall andre til platformen. Sony får også ekstra mye skryt denne generasjonen fordi de tør å satse på nye ting, og å endre formelen på tidligere ting, i tillegg er de også så og si de eneste som fokuserer på dette, mens markedet ellers oversvømmes av multiplayer og service-baserte spill.

 

Markedet Microsoft retter majoriteten av fokuset sitt mot finnes i overflod, og du kan i mange tilfeller få tilfredsstilt det behovet gjennom andre spill, og andre utviklere, nærmere bestemt third-party. Og disse kan du få på alle platformer, mens du MÅ til Sony for å få tilfredsstilt behovet for den typen spill Sony fokuserer på. Ja til en viss grad kan du få det fra Nintendo også, men de har også litt annerledes fokus.

 

 

 

Det starter sånn ca 12:57 inn

Hmmm, interessant. Definitivt en "Direct" video, men uten de quirky greiene Nintendo har noen ganger. Det kan jo komme her også da, de sa jo at det vil komme flere i løpet av året, men sa ikke noe om når, akkurat som Nintendo. Skal bli spennende å se hvordan dette konseptet utvikler seg.

 

Ser flere rundt på nettet er skuffet, og det kan jeg godt forstå, da det var for det meste snakk om VR. Men samtidig, siden det høres ut som dette blir flere små "Direct" oppdateringer i løpet av året, så er det bra de ikke satte lista for høyt for seg selv, da det ville være fysisk umulig å slå på stortromma hver gang.

 

Absolutt lurt av Sony å adoptere Nintendos "Direct"-stil, og komme med små kontinuerlige oppdateringer av ting man kan se frem til på platformen, kanskje med en og annen stor "reveal" innimellom.  Sony kommer nok helt sikkert til å komme med de skikkelig store greiene på konferanser som E3, eller mer sannsynlig PSX, i alle fall en stund til. :)

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-x7D6du0Hjb

Moderatormelding

Flyttet diskusjonen om eksklusivitet til en egen tråd.

 

Kommentarer på dette kan taes i en PM til meg, eller i tilbakemeldingsforumet. 

 

Endret av Slettet-x7D6du0Hjb
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...