Gå til innhold

Playstation 4 - Generell diskusjon


Latias

  

1 268 stemmer

  1. 1. Blir Playstation 4 en større suksess enn sin forgjenger?



Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Litt over 2 timer inn i spillet, helt suverent så langt :)

Må vente å spille Uncharted 4,først  Doom 4  nå etter det Uncharted collection, jeg rundet bare 1 der for Uncharted 2 å Uncharted 3 har spillet litt ikke så mye da :)

 

Seriøst, 1500 spenn for et spill?

Fikk løst å sitere deg en gang til, :p er jo ikke bare spillet da, man får den flotte statuetten av en  Revenant-figur da fra Doom 4 da. :thumbs:  

 

Fornuftige partnere folk har. Greier som det der koster mye og kan ikke brukes til noe annet enn å samle støv. Før eller siden blir det pakket sammen og liggende i en eske et sted.

 

Kjøper aldri CE med mindre det er noe i den jeg faktisk kan bruke, som en guide, et soundtrack eller ekstra innhold til spillet.

Det er mennesker som meg å andre her forumet som samler på collectors Edition å diverse der,  :thumbup:har tatt noen bilder for moro skyld  ikke bare Doom 4, exe spillet metal gear solid 5 collector's edition  det var jevla moro å vise fingeren til beste kameraten min, jeg slettet bilde her hvil ikke sende bilde ut her, men hvis du hvil se det kan jeg lage en link til etter på, men advarer deg stikk ord Doom 4  :devil:

 
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Hvis man har et dedikert spillrom så gir det mening å dekorere med litt spillrelaterte figurer, stands, plakater og lignende. Men man må være selektiv; hyllemeter med figurer som står tett i tett er ikke spesielt dekorativt. Jeg ville prøvd å finne noen få men fine effekter fra spill som betyr mye for meg (men det er sjelden de mest overproduserte AAA-titlene, så ofte finnes det lite interessant for min del).

Lenke til kommentar

Kult, fullførte nettopp Doom og det er raskt, brutalt og morsomt. Det starter veldig bra, daler litt ned midt i, og tar seg opp mot slutten. Spillet skinner som best når du kommer til små arenaer med trampoliner, portaler og horder av monstre samt disse semi-åpne områdene som byr på litt utforskning.

 

Men det fikk meg flere ganger til å tenke på hvor mye jeg gleder meg til et nytt Wolfenstein. 

Alt i alt, føler jeg at Id og de andre selskapene som var med gjorde en fin jobb med å holde på selve 'Doom' essensen. 

Lenke til kommentar

 

håper virkelig UC4 får en explorer mode :S

Hva mener du nå? Vil du spille gjennom et forholdsvis lineært spill uten noen fiender? Eller misforstår jeg "explorer mode"?

 

Da misforstod du nok "exoplorer mode".

 

UC4 blir nok helt sikkert et kjøp uansett. Spørsmålet er bare når jeg skal spille det siden jeg nesten ikke har vært inne siden lørdag og uteaktiviteter får majoritetsstemmer for tiden  :p

Endret av Theo343
Lenke til kommentar

Det var en imponerende uncharted 4 pakke,veldig glad for å ha skaffet meg denne!figuren er stor og detaljert,flott!alt er kult,fra kover til eske..Dette skal få en fin plass i hylla :) vil også rose gamezone for at de pakker skikkelig solid,så varen kommer fram uten en skramme..ikveld er det game on!!

post-241121-0-34705100-1463064101_thumb.jpg

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Endelig starta opp et nytt Doom etter så mange år. Må si at det flyter bra og ser veldig bra ut på PS4. Nesten så det ikke er noen unnskyldning lengre for at flere spill ikke er i 60 fps.

 

Men kjente ganske fort at det er noe som føles rart ut med død sona på stikkene. Og at et spill som dette med så raskt gameplay nok gjør seg best med en mus.

 

Andre som har fått spillet som også synes død sona ikke er som den burde?

Lenke til kommentar

Da misforstod du nok "exoplorer mode".

 

UC4 blir nok helt sikkert et kjøp uansett. Spørsmålet er bare når jeg skal spille det siden jeg nesten ikke har vært inne siden lørdag og uteaktiviteter får majoritetsstemmer for tiden  :p

 

Uncharted 4 har explorer mode så jeg. Men vil anbefale deg å teste på normal først. Etterhvert som spillet åpner seg opp, og encounters med fiender blir mer åpent er det helt villt morsomt. Så mange måter man kan spille på, og det tar av. Sitter ofte og ønsker at det ikke tok slutt når jeg har tatt ned en gjeng før neste storydel. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...