Gå til innhold

Playstation 4 - Generell diskusjon


Latias

  

1 268 stemmer

  1. 1. Blir Playstation 4 en større suksess enn sin forgjenger?



Anbefalte innlegg

Det virker som Sony har ofret mye for å pushe konsollen ut forteste mulig. Ingen gaikai eller ingen streaming av spill, for å ikke snakke om den manglende støtten til andre typer filer som mp3.

For å svare deg siden du er et troll fra start til slutt når det kommer til sony, Gaikai er noe ingen her til lands klarer å kjøre ennå og er usikker på om dette vil gå knirkefritt i 2015 når det kommer, vi har ikke stabilt nokk bredbånd her til lands ennå, dette gjelder forøvrigt hele verden den dag i dag så mye bedre de venter enn att de slipper noe som ingen vil kunne bruke, DLNA kommer, MP3 kommer i en senere oppdatering så rull inn fanboyen i deg selv å gå en annen plass og troll videre :tease:

 

Når jeg snakker om Gaikai så mener jeg streaming av spill og ikke de andre tinga dette kan by på....

Endret av Leffi78
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det virker som Sony har ofret mye for å pushe konsollen ut forteste mulig. Ingen gaikai eller ingen streaming av spill, for å ikke snakke om den manglende støtten til andre typer filer som mp3.

Gaikai var ALDRI ment til å bli lansert i 2013. Når de tkommer til Mp3 og slikt fokuserte Sony på spill og OS framfor MP3 og multimedia.

 

PS: Du som sier at PS fanboys lager mye kvalme, kan ikke du bare slutte å komme innom denne tråden om du skal spy ut meningsløst vissvass som dette?

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg kan laste ned hele FIFA i store'en? Pris? Noen ulemper?

bare noen sider bakover så har vi skrevet mye om Fifa hvis man gidder å bla litt..

Kort oppsummert er spillet utrolig bra i min mening, men de har fjernet alle former for turnering offline, og muligheten til å spille kamper online med en kompis fra samme konsoll..

Lenke til kommentar

Jeg kan laste ned hele FIFA i store'en? Pris? Noen ulemper?

Ulempen er hovedsakelig prisen, på 549,- og at du ikke kan sette spillet i hylla. Fordelen er selvfølgelig at du slipper å tenke på om disken står i drevet og at du slipper å bytte disker hele tiden(du spurte ikke om dette men må nevnes hvor utrolig praktisk det er).

 

Angående prisen har Sony sagt at de vil senke prisene på PSN i Europa før PS4 lanseres. Jeg har likevel mine tvil om at det blir å skje i Norge, men har de sagt det så får vi vente å se.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Noen som vet om man kan kjøpe spill i Amazons digitale PS Store(i USA) og løse koden inn på en norsk PSN? Kunne jo spart en haug penger i så fall.

Viss du har norsk kredittkort så vil ikke dette virke, alle kredittkort er regionlåst, man må isåfall skaffe seg ett gyldig visa fra usa med gyldig adresse fra usa, kjøp heller digitale psn kort å skaff deg en USA psn konto som du hadde trengt uansett viss du kjøper spill derfra

Lenke til kommentar

Viktig melding fra Komplett på facebook:
Viktig melding til alle som har forhåndsbestilt PS4!! De gode nyhetene er at vi har et flott parti konsoller (se bildet) som har veldig lyst til å komme seg ut til dere. Den dårlige nyheten er at vi har fått store problemer med et av lagersystemene våre som gjør at mye feil informasjon er blitt spyttet ut til deres respektive kontoer på Komplett.no. Vi jobber med saken nå utover kvelden og natten og gir oss ikke før vi har funnet ut av det hele og fått orden i sakene igjen.
Hva dette betyr for deg: Dersom du for to dager siden hadde en bekreftet leveringsdato før jul så er utgangspunktet at den datoen fortsatt gjelder. Det er dermed ingen fare, men vi har full forståelse for at dette bidrar til fortvilelse og forvirring. Det beklager vi på det sterkeste, men kan love at vi holder på å rydde opp i saken. Vi vil fortsette å holde dere oppdatert i løpet av kvelden etterhvert som vi får ting mer på plass.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

 

Kan den ikke? Hva er Second Screen funksjonen da? Bare en ekstra skjerm? Mener å ha sett skjermbilder hvor det er kart i assassins creed på vitaen mens man spiller på PS4'en etc.

Jeg tok viss feil :blush: du kan lese mer her:

 

http://www.ign.com/wikis/playstation-4/Remote_Play

 

Ser ut som ign har laget en helt grei Wiki til ps4 der så alle som lurer på noe kan ta en titt:)

Endret av Leffi78
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...