Gå til innhold

Den store Nexus 10-tråden


borchgrevink

Anbefalte innlegg

Da var 32 GB bestilt fra Multicom. Har stått i kø til 16GB siden starten av januar men ser at de har fått 32 GB på lager (5+). Ble litt dyrere en tenkt men hadde nok gått opp i opp med tanke på minnekort, kortleser ++ til 16GB versjonen. Har også funnet denne: http://www.ebay.com/...=item5d3910d50f

 

Ser ut som ett godt kjøp.

 

Gleder meg som en unge til fjøla kommer i posten:P

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har mottatt 3x Nexus 10 fra USA, bestilte de vha. VPN direkte fra Google Play, betalte med mitt norske kredittkort (ja det gikk faktisk helt fint) og fikk de sendt til svigers i California. Var litt skeptisk til at betalingen skulle gå gjennom siden kortet mitt var norsk, men det gikk smertefritt (på betalingsinformasjonen la jeg inn mitt navn og adressen til svigers). Totalpris for et brett ble 3215kr (3 brett a $499 + 7,5% salgsskatt + frakt for pakke på 4kg til Norge).

 

 

Svigers mottok og vidresendte brettene fra USA, de har ikke peiling på teknologi og ante ikke hva dette var. Jeg ba de merke pakken med "electronics" og "gift" med verdi på $100. De klarte likevel å rote det til, og merket pakken på 4kg med "iphone". Jeg tenkte derfor at denne kom til å bli stoppet og inspisert i Norge, men gikk rett gjennom tollklareringen på Gardermoen og jeg hentet pakken på postkontoret uten å betale en krone i norske avgifter.

 

Nå etter første helg med herligheten må jeg si at jeg er veldig fornøyd. Ble kanskje ikke "blown away", men etter å ha siklet etter brettet siden det ble lansert og sett alt som finnes av anmeldelser på Youtube var forventningene mine skrudd så langt opp i skyene at de umulig kunne bli innfridd. Skjermen er nydelig og digger det at høytalerne er forran. Byggekvaliteten er bra og stock Android er fantastisk, (nesten) akkurat slik Android skal være.

 

Er det noe negativ med brettet? Ja, desverre... dette med minnekort plager ikke meg (enda) siden jeg har 32GB versjonen, men mulighet for å sette dette inn skal være til stede (prinsipp sak). Ladetiden kunne kanskje vært noe kortere. Og... desverre, Android-itus er tilstede, dog ikke plagsomt. Android flyter mye bedre på Nexus 10 enn alt annet jeg har prøvd, og jeg har fra før en Galaxy S3 jeg er fornøyd med. Android-itus'en virker å være app avhengig, det meste flyter stort sett helt perfekt, men enkelte apper sliter litt innimellom. Feks. Dolphin flyter alltid bra i motsettning til Chrome, og det på de samme sidene. Det er nok litt forskjell her på hvor følsomme folk er, sammboeren min som er vant til iPad syntes Chrome fungerer helt fint, og forøvrig bare elsker Nexus 10'en sin. Google jobber knallhardt med å gjøre Android så "buttery" som mulig, så dette blir bare bedre og bedre. Og her i nyeste Android er det bedre enn noen gang.

 

Men uansett, dere som venter på brett ... GLED DERE :)

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Er det bare meg eller er den la de kontakten som man putter på adapter en helt ubrukelig?

Forøvrig syns jeg bygge kvaliteten er helt OK,den har en liten lightbleed i nedre venstre hjørnet (på den siden som micro hdmi utgangen er) og en liten klikke lyd hvis man trykker på baksiden på samme side som lade inngangen er Og det ser ikke ut som at den har måtte reboote mer enn ⁴ ganger siden jeg fikk den :-)

Lenke til kommentar

Jeg har ingen problemer med ladekontakten.

Jeg har også en liten lightbleed,men nederst til høyre.Etter å ha lest myyye om dette ser det ut som at dette er veldig vanlig og at det er nærmest ytterst sjelden å få en som er 100% fri for lightbleed.

 

Så lenge det ikke er merkbart i vanlig bruk bryr jeg meg ikke om det i det hele tatt.

Om man leverer den inn til bytting er sjansen stor for å få en som er mye verre.

Det finnes en app på Play store som heter et eller annet som lightbleed test.Der kan man se selv hvor mye man har.

 

Min er knirkefri,og har ikke hatt noen ufrivillige rebooter.

Er meget fornøyd med denne :)

 

Er absolutt et brett å anbefale.

Lenke til kommentar

Eg bestilte en på 16GB hos multicom i går kveld, og kom deretter over denne tråden. Etter å ha lest den blei bekymra for om eg må vente i fleire veker, eller enda lenger, sjølv om det står at dei venter inn i morgen.

 

Sendte en mail i sta, kor eg spurte om korleis det ligg an, og om eg får den raskare om eg forandrer bestillinga til en på 32GB.

 

Her er svaret eg fekk:

 

Hei!

 

Vi får mest sannsynlig inn et stort parti av Nexus 10" 16GB i morgen. Ut fra størrelsen på paritet, bør du også få av denne ladningen hvis alt har gått slik som det skal.

 

Ha en fin dag!

 

 

Med vennlig hilsen

Rakel

 

Hvis dette stemmer, så ser det lyst ut :) Glad eg ikkje blei klar over at denne eksisterer før for et par dager sia, så ventetida ikkje blir så lang ;)

Lenke til kommentar

Har aldri eid ett nettbrett før. Er de 900 kronene det koster mer for 32GB enn 16GB verdt det?

 

Det spørs vel bruken. Eg har aldri hatt et nettbrett før heller, men det er fordi eg aldri har hatt bruk for det. Planen er å bruke det som tillegg til kartplotter i båten, så for meg holder det med 16GB versjonen.

 

Hvis planen din er å fylle brettet med film og musikk,så blir det nok fort tynt med plass uansett, men det hjelper no å ha 32GB.

Har forstått det slik at det er mulig å koble til minnepenn, minnekortleser, eller ekstern harddisk via mini-usb porten, så plass er det alltids mulig å få :)

 

Kan jo kjøpe en sånn, så blir ikkje plass et problem http://www.tomshardware.com/news/ITRI-Display-Taiwan-USB-3.0-2TB-Thin-Card,13320.html

Endret av Remedy76
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...