Gå til innhold

Medal of Honor: Warfighter - første inntrykk


Anbefalte innlegg

Spillet fikk 4.0 hos IGN, mens community på siden, over 200 personer, ga spillet 8.0. Det er kanskje ikke cod, eller bf3, men det virker som et solid og litt annerledes multiplayer spill. Altså, i hvert fall ikke dårligere enn de siste cod spillene.

 

Og her ligger problemet med sjangeren, istedet for å prøve noe nytt og faktisk lage noe ut av det så holder de seg til de samme gamle oppskriftene og resirkulerer ting til døde.. Jeg vil ikke at ett nytt FPS spill skal være COD eller BF3, jeg vil ha noe som gjør noe nytt og forfriskende. Jeg har BF3 fra før av for meg å kjøpe ett spill som Warfighter fordi at det er "litt" annerledes i multiplayer duger ikke som grunn. Med premium BF3 så har jeg kart som fint klarer å konkurrere med COD's hektiske kamper, eller Battlefield BC2 sine store kart. Jeg kjøpte forrige MOH og ble ikke imponert, når jeg leser reviews på det nye så blir det ikke ett kjøp for min del. Jeg vil ha ett spill som gjør noe nytt, MOH baserer seg på spesialsoldater. Og de skal gjerne være taktiske og løse oppdrag på forskjellige måter. Når enspillerdelen tvinger deg til å gjøre A før du kan gjøre B så er det pent lite som minner om taktikk og spesialsoldater.

 

Multiplayer delen kan sikkert være bra den, men den interesserer meg ikke nok til at jeg gidder å kjøpe spillet nettopp fordi jeg har BF3 Premium fra før av. Sjangeren er på en vei som ikke er bra, jeg vil ikke spille en enspillerdel hvor 50% er scripta for å gjøre plass til fete eksplosjoner fordi det ser rått ut. Den veien BF serien og generelt "mainstream" FPS er på vei gjør at disse spillene kommer ikke til å bli kjøpt før de er lansert og reviews kommer inn for min del.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

SNIPP!

Du skrev en del om taktikk og muligheten til å velge framgangsmåte. Da kom jeg til å tenke på Commandos 2 (spilte aldri 1 og 3), der hadde du masse muligheter til å takle de ulike oppgavene du fikk på vært brett - et sånt FPS kunne jeg tenke meg. Gjerne co-op mulighet så flere kunne spille sammen med ulike oppgaver og roller. Så altså noe Commandos møter Battlefield møter Left 4 Dead tror jeg kunne blitt fremtidens FPS.

Endret av Barista Bob
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Jeg er helt enig med det som sies av mange her. Kjøpte Warfighter og er skuffet. Man blir låst i en "gate" som du må gjennom. Likte Crysis bedre, det første da, der hadde man tross alt en god del frihet i den første delen av spillet.

 

Dessuten synes jeg Warfighter er ganske på jordet når det gjelder hvor du treffer "the bad guys". Der du skal redde gislene i et hotel, kom jeg inn i "lobbyen" knertet et par stykker, tok dekning bak en søyle. Kikket frem og så en fyr på andre siden bak en vindu, ca 5 meter unna. Skjøt fyren to ganger i hodet, og han forsvant ut av syne. Død, tenkte jeg, men not. Han dukket opp igjen, så jeg skjøt han 2 ganger til i hodet, men stupte han? Niks, ikke snakk om, først etter totalt 6 skudd i hodet var fyren død.

 

Og det er ikke første gangen jeg så dette fenomenet eller skal jeg si mangel på fantasi eller godt spill. I begynnelsen når du har en sniper rifle og må skyte noen fyrer med RPG, prøvde jeg bare for skøy å sikte ca 0,5 m tilside for en fyr, men over hodet på han, og gjett hva? Jeg traff, men i realiteten må jeg ha bommet med minst 3 meter. Nei, er veldig skuffet over dette spillet.

Lenke til kommentar

Men med 1 min research så hadde du visst hvor dårlig spillet var, men folk kjøper det forsatt? Hvorfor? Kan vi snart slutte å kjøpe slike spill kun basert på utvikler\utgiver\navn på spillet?

 

Spesielt på denne tittelen har det vært veldig mye informasjon tilgjengelig om hvor dårlig og halvhjertet spillet er, men det selger. På tide å bruke hodet og pengene til fornuftigere ting.

 

Jeg vil komme med en oppfordring til alle, vær litt mer kritiske, bruk litt tid på å undersøke spillet før du kjøper, spesielt fra store selskap som spyr ut de samme resirkulerte tittlene år etter år. Lommeboka til takke deg, og vi som setter pris på kvalitet vil takke deg. Du tror jeg kanskje at om akkurat du kjøpte 1 spill som var dårlig, som gjør det ingenting i det store og det hele. Feil, fordi det er mange som deg, slutt å gi store utviklere penger de ikke fortjener for elendige, resirkulert og late spill. Det er sånn vi forandrer hva utviklerne gir oss, små steg, som til slutt blir mange.

Endret av Everket
Lenke til kommentar

Jo da, det er jo greit det, men hvor mye kan man stole på alle tester av spillene da? Noen sier "konge" andre sier "dritt" om samme spill. Kommer helt an på anmelderen, det er det ingen tvil om.

 

Det som jeg ikke synes er bra er at det tydeligvis er helt slutt på demoer, da kunne man i det minste få en liten anelse om hvordan spillet kom til å bli. Men dette tilhører visst historien som mye annet. :hm:

Jeg for min del del blir nok mye mer kritisk til spill som Medal of Honor og Call of Duty i framtiden. Og det lille jeg har lest om Black Ops 2 så langt, så er det mye som tyder på at du blir styrt i en "gate" som mange av de siste FPS spillene, synd egentlig.

Lenke til kommentar

Du skrev en del om taktikk og muligheten til å velge framgangsmåte. Da kom jeg til å tenke på Commandos 2 (spilte aldri 1 og 3), der hadde du masse muligheter til å takle de ulike oppgavene du fikk på vært brett - et sånt FPS kunne jeg tenke meg. Gjerne co-op mulighet så flere kunne spille sammen med ulike oppgaver og roller. Så altså noe Commandos møter Battlefield møter Left 4 Dead tror jeg kunne blitt fremtidens FPS.

 

Er jo flere slike der ute. Bare å åpne øynene det.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...