Gå til innhold

Den store SimCity-tråden! [Stabile servere][Fortsatt kraftig bugget]


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ikke det at Maxisman og Dr Vu har så inmari mye å tilby i utgangspunktet. Dem fulgte med DeLuxe Edition som jeg kjøpte, men syntes ikke noen av dem gjorde så mye annet av seg annet enn at det var litt humor i starten.

 

Men noe jeg derimot lo godt av var da jeg så det her:

post-85775-0-81678100-1362862937_thumb.jpg

 

(tok bilde med tlf for å sende til en kompis på MMS, glemte å ta SS ingame)

Lenke til kommentar

Mulig jeg tar feil her, men etter hva jeg forstår så er det nye Sim City det første spillet i serien som ikke opererer med opp og ned grafer for RCI? Har eksperimentert en god del med RCI og tror at en stor del av problemet ligger akkurat i det at de bare opererer med en verdi i grafen.

Lenke til kommentar

Folkens... hvordan får dere til oljeraffineri? Med 10 oljepumper (altså én fullt oppgradert drillstasjon) så får jeg 54k profitt. For å få 160k må jeg da ha x3? :(

 

Noen som vet? Må jeg virkelig ha 30 oljepumper eller bygge hauger med trade depots og selge alt på samme tid for å nå målet? Er det like greit å bare gi opp raffineri osv.?

 

Skjønner ikke hvorfor Maxis gjorde commodities globale og lar prisen variere... det er poengløst og til hindring for gameplay.

Lenke til kommentar

Linken har blitt lagt ut et par ganger i denne tråden allerede. Dessute står det "A game" og ikke "Any game", så det blir neppe noe stort å rope hurra for :hm:

 

Var det samme som skjedde etter flere uker med swtor problemer og tømte kontoen min for peng. Kunne velge et origin spill, jeg sa Mass effect 3 men det gikk ikke. Hva med et sims spill? Siden har EA ikke sett noe til meg. Sverget høyt og lavt at jeg ALDRI skulle bruke EA/origin igjen men her er jeg:(

 

Skuffet over meg selv!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...