Gå til innhold

Den store SimCity-tråden! [Stabile servere][Fortsatt kraftig bugget]


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Veldig enig i det som sies her. Det bærer mer preg av å være server-test / demo enn en beta, men det gir jo mersmak som F... var vel det som var tanken når den leder deg rett til kjøpssiden for spillet når éntimesdemoen er ferdig :p

 

Herlig spill som sagt. That's so Maxis. Humor og sjarm i bøtter og spann. Og langt dypere gameplay enn man skulle tro. Hvertfall når byen blir av litt størrelse og du har masse bygninger. Kan bare tenke meg hvordan kompleksiteten skyter i været med større utvalg. But I want MOAAAR now!

Lenke til kommentar

Jeg forstår at de vil begrense, men går de ikke glipp av muligheten til å fikse bugs som kommer ved lengre spilling nå?

 

Er vel det EA pleier å gjøre. Husker Bad Company 2 "beta" hvor mesteparten av våpen var låst, når spillet kom ut var mange av disse forferdelig ubalansert.

 

Bestilte fra komplett nå :D (100 kr billigere enn origin)

Lenke til kommentar

Bestilte fra komplett nå :D (100 kr billigere enn origin)

 

Kjøpte Digital Deluxe på Origin, den var 599. Collector's Edition er samme pris (pluss 150kr i frakt eller no) og kommer med en boks og noe greier, men har mindre digitalt innhold enn Digital Deluxe. Jeg liker ikke å samle på bysett og greier, men jeg synes Maxisman, Dr Evil, og de alternative bysettene så ganske kule ut :)

Lenke til kommentar

Noen tips på hvordan man kan få opp innbyggertallet? Jeg stagnerer på rundt 5.000, så plutselig (litt uten at jeg føler jeg har kontroll) skyter det opp til omkring 20.000. :hmm:

 

Den skyter opp når du har nok services til at de blir glade og plutselig begynner å bygge medium density :)

 

Jeg regner med at det neste steget ville være high density, men det kan vi jo ikke bygge. Det hjelper å plassere flere brannstasjoner, skoler, sykehus, parker osv. rundt omkring, ikke bare bygge ut kapasitet på de du allerede har.

 

Hvordan rekker du å få 5k innbyggere på en time?

 

Bygge bygge RCI, bruke alle pengene til å bygge mer RCI, kun bygge ekstra services når de klager, så får du plutselig en voldsom byggeboom når det bygges medium density og vips har du 20k+ :)

 

Jeg hadde profitt på ca 12000 simoleons per time på et punkt.

Lenke til kommentar

Hvis du kjører på med RCI ifra begynnelsen og kun bygger det minimale så kommer du opp i 10-15.000 når du har fylt kartet med soner. Når du så setter inn services og greier så skyter det i været fort :) Det er folk som har klart 150.000+ i løpet av en time.

 

Det er morro når man har en begrenset beta som dette, men ikke noe jeg kommer til å gjøre når spillet kommer ut. Ser ikke noe poeng i å bare ha masse sure sims uten noen god bydesign. Jeg skal nyte å vokse byene på en naturlig og effektiv måte med masse data layer analyse.

 

Nerdgasm.... ;)

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+130498

har veldig variert innbygger tall i byene mine, synd betaen ikke varer mer enn en time, men igjen, med de begrensningene man har iforhold til hva man kan bygge så gjør det ikke noe. man kommer jo ikke mye lenger enn casino hq i spesialiseringen, og ikke har man tilgang til multi city opplegget, noe som er synd for det trenger vel kanskje mest bug sjekking av alt vil jeg tro.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...