Gå til innhold

Diskusjon rundt Fuji X serien


Anbefalte innlegg

Okapi skrev (10 timer siden):

Synes dere om de nye annonseringene? Førsteinntrykket var at 23mm og 33mm var litt store, men de er jo forsåvidt ikke noe større enn min Olympus 75mm, som jeg er synes er helt kurant i bruk. Mulig det er der smertegrensa går for min del (Fuji 90 f/2 er litt for stor for min smak), men 8 cm og 350 gram burde gå helt greit egentlig. Spørsmålet er om 33mm f/1,4 er verdt det prismessig, over 35 f/1,4...

Ja, 33 var stor i forhold til 35. Er godt fornøyd med og veldig glad i 35'en, så ikke aktuelt for meg. Fikk meg heller 7Artisans 35 f0.95. Nye 23 derimot er interessant. Jeg har kjøpt Viltrox 23 1.4 men ikke helt overbevist. Skarp og fin, rask fokus, men mangler litt av magien til de andre. Synd at prisene til Fuji ser ut til å gå oppover, synes det blir vanskeligere og vanskeligere å forsvare prisene nå.. Men bevares, det kommer jo mye snadder.. Skulle gjerne oppgradert 55-200 til 70-300.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Plukket opp 35mm f/0,95 selv, er ikke så galt objektiv egentlig. Ikke alt for mye kontrast helt åpen, og skulle gjerne hatt en manuell blenderring. Ikke kjempelett å fokusere på en X-E1 heller (bare hvit focus peaking), men visst vel forsåvidt hva jeg gikk til det. 😛 Hadde jo vært moro med en sånn Fujilux, men ser ut som prisen i Norge lander på ca. 9k, og det er litt i overkant for min del akkurat nå. Er vel uansett på tide å bytte ut huset, kanskje.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...