Gå til innhold

Da har jeg nådd vekt målet mitt, 30 kilo på 8 måneder!


Heroes

Anbefalte innlegg

Hei, jeg er 21 år gammel og har igjennom hele mitt liv vært tynn, alltid kunne spise hva jeg ville når jeg ville uten og gå opp i vekt. frem til jeg var 18 ca så var det et problem, jeg følte meg for tynn. Så plutselig gikk jeg opp i vekt. I begynnelsen så var det bra synes jeg. Jeg hold en grei normal vekt rundt 85 kilo. Så gikk jeg inn i miltæret. Hvor jeg først ble i bedre form, men utover tjenesten så begynte jeg og gå mer og mer opp i vekt. Når jeg var ferdig med militæret så var jeg rundt 95 kilo. Og jeg innså på en eller annen måtte ikke at jeg gikk opp for mye. og jeg forsatte og gå opp i vekt. iløpe av det neste året fra jul til jul(desember 2010 til 2011) så gikk jeg opp til 107 kilo. Jeg var rett og slett overvektig og jeg fant ut at nå må jeg gjøre noe.

 

Februar så begynte jeg og jobbe for og gå ned i vekt igjen. Jeg forandret måten jeg spiste på og hva jeg spiste. Sluttet med all brus og godteri.Jeg begynte også å spise alle mine måltider med t-skje og på bestemte tidspunkter. Det virket og jeg gikk fort ned 10 kilo de første 2 månedene.

 

Jeg sluttet og spise med t-skje for min mage som før hadde vært vandt med og spise store porsjoner var nå blitt vandt med små porsjoner. Jeg forsatt vekt tapet og når jeg kom hjem til sommerferien så var jeg rundt 90 kilo. jeg hadde da begynt og gå mye. Jeg begynte å gå til og fra jobb. iløpet av sommeren hadde jeg gått ned til 83 kilo. I de siste 2 månedene har jeg forsatte med mine gode rutiner. Laget så og si all mat fra bunnen av. Spist sunt og har kun hatt en dag i uka hvor jeg kan slippe meg "litt" løs.

 

Jeg er nå nede i 75-77 kilo og har så og si nådd målet mitt. For bare 8 måneder siden så var jeg overvektig og følte meg uvel i min egen kropp. Jeg trodde det ville ta 2-3 år og bli kvitt alle kiloene jeg hadde tatt på meg de siste 2-3 årene. Men klarte det på 8 måneder. Jeg føler meg i dag frisk og rask. Og har en helt annen livsglede og syn på livet. Er en stor dag og egentlig periode for meg. Ville bare dele det med noen andre. For min del og for og vise at det fult mulig og gå ned i vekt og faktisk rimelig fort viss du virkelig bestemmer deg for det!

 

Takk skal dere ha :)

  • Liker 7
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

30 kg på 32 uker er normen for maks deff det hos enhver fitnessutøver.

Det burde du være fornøyd med

Mer at det ikke er noe som heter høy og lav forbrenning

/ - " alltid kunne spise hva jeg ville når jeg ville uten og gå opp i vekt "osv

Det betyr bare at du var mer aktiv og brukte mer kcal. For eks var du under vekst, men spiste det samme / mengde etter at du sluttet å vokse , eller spiste mer eller bevegde seg mindre evt i en kombinasjon av alt dette.

Som du selv har innsett så må du endre selve livsstilen for å holde vekten der og ikke bare gå på en diett ned dit i en begrenset periode. Enten må du bevege deg mer, eller endre råvarene / mengde i kosten / evt en kombinasjon.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
  • 3 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...