Gå til innhold

Mote- og velværecafé.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Bare meg, eller er denne slengbuksemoten ganske forferdelig? Merker jeg grøsser litt hver gang jeg ser buksene. Kan vel umulig være en trend som vil vare særlig lenge?

Bootcut er ikke lenge siden, og det varte noen år. Vi lo også godt av de buksene vi bruker i dag når de kom, den gang kunne det ikke falt meg inn å gå med så smale ankler at de ikke dekket pløsa på skoen.
Lenke til kommentar

Ser ikke poenget med å spørre her hva man skal gå i.

Jeg tror vennene dine ikke bryr seg om du har det ene eller det andre hvis du synes det er fint og det faktisk ser bra ut.

 

Hvis noen forteller deg her at det ikke passer, men du liker det og synes det kler _deg_ så må du gå for det fremfor å høre hva som blir sagt her.

 

Og som sagt over er dressbukse litt vel formelt for en fest. Fest er fest.

Lenke til kommentar

Jeg er invitert til bryllup og ser nå muligheten til å endelig få kjøpt meg en marineblå dress som jeg alltid har ønsket meg. Jeg er derimot student, så budsjettet er ikke det aller største. Jeg kan strekke meg til 3000kr, men det bør helst være under det. 

 

Hvor anbefaler man å få kjøpt dresser da av så bra kvalitet og passform som jeg kan få for den summen?

Lenke til kommentar

Jeg liker å ha ull mot huden, men går mest i skjorter, så jeg fikk plutselig tanken at det må da finnes ullskjorter - og det gjorde det jo selvsagt..! Noen erfaringer?

Eksempel:

https://woolandprince.com/

 

Bare med ull blandet med bomull. Har bare gode erfaringer med det, men litt styr med vasking siden jeg ikke vasker plagg med ull på samme program som de som bare har bomull. Bruksmessig er det bare positivt. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...