Gå til innhold

Mote- og velværecafé.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Om jeg skal ha en ok skinnjakke til en ok pris i Oslo området, hvor bør jeg ta en titt? Og hvor mye bør jeg belage meg på å bruke?

Skinnjakker bør du legge en del cash i. Enkelt og greit fordi en skinnjakke bruker mye skinn, og godt skinn er dyrt. Jeg er veldig fornøyd med min fra Acne. Koster vel 8-10k for Acne sine til full pris, men fikk min for rundt 4k på salg.

Lenke til kommentar

Noen som har noen gode butikkanbefalinger i London? Vet om de store varehusene, Jermyn Street, Savile Row og de fleste merkebutikkene, men tar gjerne i mot tips til selvstendige butikker som jeg bør ta en kikk på.

Stikk til Shoreditch, bra matmarked der og mye merkebutikker og mindre uavhengige butikker innimellom gatene. Mindre turister. Ville droppet de store varehusene. Bare mas og mye folk.

Endret av PhelpsTransposed
Lenke til kommentar

Seriøst, dette argumentet fra minmote om at synlig knappestolpe gjør at man kan droppe slips, men fortsatt må ha igjen alle knappene. Det er n'te gangen jeg hører det derifra, og det er like teit hver gang. http://www.minmote.no/#!/video/111672/slik-faar-du-fin-rumpe-i-dress

 

Ellers et fornuftig råd om å ta med dressen til skredder (men at den blir "skreddersydd" da er vel å overdrive litt), men de sier jo ingenting om hva som faktisk gjør at dressen sitter...

Lenke til kommentar

Speaking of suits...

Hvordan er ToS & J.Lindeberg dressene?

Må ha en til 17.mai...

Lindeberg kan ha endel bra, men de er gjerne i en prisklasse hakket over hva standarddressene koster. Og standardressene er rett og slett søppel. Hadde fulgt rådet til hfthomas om jeg var deg.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...