Gå til innhold

Mote- og velværecafé.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Er det noen steder i Oslo eller Bergen man får tak i collar/shirt studs? Og hvis man får tak i det, er det i det hele tatt verdt det fremfor å kjøpe det fra ebay e.l.?

Eneste stedet jeg har sett det bli solgt separat er på Høyer Luxury. Fra Harvie & Hudson tror jeg, i ekte sølv til 2000 kroner.... Ville anbefalt ebay jeg.

Lenke til kommentar

Jeg er på utkikk etter en funksjonell hverdagsjakke som ikke er alt for varm og tåler fukt. Jeg har nesten landet på denne jakken fra Barbour:

 

QfF6gyB.jpg

 

http://www.countryattire.com/barbour-men-s-arkle-jacket-navy-mwx0627ny92.html

 

Er det noen her som har erfaring med størrelsen på disse jakkene? Jeg er relativt slank og høy (190cm), dermed blir ofte klesplagg som er lange nok sittende relativt løst. Her er målene jeg fikk oppgitt på denne jakken:

 

Medium

Chest (cm) - 117

Sleeve (cm) - 81.4

Length (cm) - 74.8

 

Large

Chest (cm) - 122

Sleeve (cm) - 82.3

Length (cm) - 76

 

Country Attire sier jakken er slimfit, derfor er jeg fristet til å satse på large. Det er sikkert vanskelig å svare på dette, men erfaringsmessig ser large ut som et greit alternativ når man er ganske slank eller kan det bli litt baggy? Jeg har forsøkt å måle litt på egenhånd, men vrient å få skikkelig mål med tommestokk.

 

Det andre jeg gjerne skulle hatt litt input på er kragen i skinn. Jeg klarer ikke helt å bestemme meg for om det kler jakken eller ei. Noen input her?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...