Gå til innhold

Mote- og velværecafé.


Anbefalte innlegg

Jaja, hvis du føler at det å trykke i seg 3000 kcal rent fett er det du trenger for å bli stor så skal jeg ikke stoppe deg. Jeg er nå av den oppfatning at det er en lur idé å dekke det du trenger av proteiner/vitaminer/mineraler uten av å være avhengig av 50 piller kosttilskudd om dagen, men er sikkert en eller annen bro der ute som klarer seg fint på burgers and fries

 

Implying that Chicken nuggets, burgers and fries er rent fett. Jeg tror du bare skal slutte å uttale deg om ting du åpenbart ikke har greie på når du klarer å påstå noe så dumt.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg trur jeg har svak intoleranse for melk, så jeg blir småkvalm av for mye av det desverre. Har nesten aldri i hele mitt liv drikket et glass med ren melk uansett.

Men, havregryn og melk derimot, har vært en livrett siden jeg var liten drittunge. Kanskje fordi jeg aldri fikk Corn flakes.

 

 

59 kg, 171 cm master race reporting in.

 

Ingenting passer meg :( selv ikke vektløftingsbeltet på gymmen.

 

Wtf? Trudde du snakket om for en stund siden at du ville ned i vekt fordi du var overvektig?

  • Liker 2
Lenke til kommentar

 

Er jo fult mulig å få framgang på en fullkroppsøkt i uka forutsatt at man trener samt. spiser skikkelig.

 

Jeg sa ikke at man ikke skal spise skikkelig. Det er bare ikke noe poeng å fokusere fuuuuullt så mye på gainzzzzzzzzz når man veier 63 kg og trener litt halvveis 3-4 ganger i uken, som sannsynligvis er tilfellet for de fleste her. Da er det bedre å fokusere på kvaliteten på treningen. For å si det sånn, det er ikke kaloriinntaket som er problemet til de fleste ungdom som er wannabe gymrats.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Gains- og velværecafé.

 

Det er bare ikke noe poeng å fokusere fuuuuullt så mye på gainzzzzzzzzz når man veier 63 kg og trener litt halvveis 3-4 ganger i uken, som sannsynligvis er tilfellet for de fleste her. Da er det bedre å fokusere på kvaliteten på treningen.

Jo. Gains are made in the kitchen, tre ganger i uken er nok trening til masse gains, og at man spiser riktig utelukker ikke at man trener riktig.

Endret av Broseph
  • Liker 4
Lenke til kommentar

Igjen, jeg sier ikke at man ikke skal spise riktig. Det er imidlertid ikke forskjellen på helmelk og lettmelk som gjør forskjellen på det nivået de fleste hobbymosjonister ligger på. Spis normal, sunn mat. Det holder for de aller, aller fleste, og det er null problem å oppnå kalorioverskudd selv om du ikke bøtter nedpå med kosttilskudd.

 

 

Edit: og bare for å ha nevnt det virker det jo ikke akkurat som om det er så mange her inne som har særlig gainz-suksess. Hm, hva kan det skyldes? Det må være fordi de ikke drikker nok helmelk!!!!!!!!

Endret av fkm
  • Liker 6
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...