Gå til innhold

The Gathering 2013-tråden!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hva kommer folket til å spille på TG i år? For meg ligger det nok an til veldig mye SimCity 5 spilling. Også blir det alltid litt TrackMania når man har gått lei alt annet.

 

Helt klart MYE SimCity på meg også. Kan nesten ikke vente til releasen om 1 uke. Dette blir tidenes TG! :)

Noen som kan si sånn cirkus hvor mange billetter som pleier å bli sluppet ved seatmap-release? Har en venn som er på rundt 200ende plass, og vil gjerne vite om han fortsatt har en sjanse siden det bare er drøyt 3 uker igjen til TG13. :ohmy:

 

EDIT: Jeg regner med at det er ganske mange igjen, ihvertfall hvis vi skal tro denne linken:

http://techserver.ga...ing.org/tickets ..

Hvis det er plass til rundt 4800-5000 i vikingskipet, og bare 4000 er sluppet, så får han nok plass <:

Endret av Bysno
Lenke til kommentar

Er det noen som har erfaring med å kjøpe matbillett? Gruppa jeg skal reise med vurderer dette, men ingen av oss har vert på TG før. Vi er litt skeptiske til hvor mye kaos det blir når ett par hundre man skal forsyne seg fra en buffe samtidig, men hvis den står oppe en stund og området er stor nokk bør det ikke være noe problem

Lenke til kommentar

Matbilletten fungerte fint i 2012, møt opp til måltidsstart, så får du godt med tid og mat. Møter du opp 10:45 til frokost (stenger 11) kan du ikkje sette deg ned og ta livet og maten din med ro. Tacobuffeten var den einaste som faktisk var litt styrete, men eg vart mett. Maten i seg sjølv var heilt grei, men dei skal ha gjort ganske heftige endringar for å forsvare prisjusteringa i år. Eg gjekk for Fjordland-meny, og tek tacobuffet på motellet - der får du faktisk ete så mykje du vil.

Lenke til kommentar

Det har blitt svart på veldig mange ganger nå. Men til spørsmålet så anses man som gammal nok om du klarer å ta vare på deg selv uten foreldrene dine. Er du under 16 må du ha med samtykke fra foreldrene dine. ;)

 

Hehe :) Takk :) Tenkte og ta en tur til neste år, Men har vært mye på lan til og være 13..

Lenke til kommentar

Har sikkert blitt stemplet som tråden`s noob nå, men jaja. Ser at "alle" skal ta med seg 10m internett kabel, noe jeg forsåvidt har. Det jeg kom på er at det er noen ekstreme internett hastigheter vi får på tg. Så lurer på om den jeg har ikke er bra nok for å få full utnyttelse av det raske internettet. Har ikke peiling på hva den heter, men har noen tips til hvordan jeg kan finne det ut (?) eller hvilken jeg eventuelt skal bestille :) ?

 

Noen som vet noe om hvor raskt internettet blir i år?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...