Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Anbefalte innlegg

Hei :) Jeg har driti meg litt ut. Jeg har 22 år, men har aldri hatt kjæreste. Har alltid intressert meg for hva som ligger mellom beina på kvinner, og ikke så mye annet, og har av den grunn ofte blitt kalt diverse negative adjektiver rundt det. Det som derimot er sannheten er at jeg rett og slett aldri har klart å forelske meg. Hvorfor vet jeg ikke.

 

Men denne høsten traff jeg ei jente i den nye klassen (vi startet tidligere semester, i midten av sommern. Hvorfor er ikke så relevant)

Hun var alt jeg vanligvis ikke likte. Ekstremt søt, naturlig pen, rolig av natur, glad i lekser og familie og ett helt sinnsykt pent smil. Jeg ble kjapt litt betatt, og etter en lang jakt den første kvelden ute på byen, var jeg sikker på at jeg skulle få henne med hjem. Men hun sa hun ikke hadde sex med tilfeldige, og ga meg ett kyss istedet. Jeg ble helt ellevill, og følte følelser jeg aldri før følt. Helt på tuppa. Jeg tok mye kontakt, og vi begynte å henge hver eneste dag. Filmer, serier, utflukter og skolearbeid. Jeg var første gang i mitt liv forelska. Dette varte i kanskje 3 uker før jeg en kveld spurte om sex (Nesten en måned uten sex gjorde meg gal) og hun sa hun ikke vil enda. Hun hadde bare hatt sex engang før, og ville ta det rolig. Jeg sa det var greit.

Neste helg dro jeg hjem, og fest med de gamle kara. Promillen gikk opp, lysten var stor, og gamle vaner slo inn. Dagen etter våkna jeg med ett eller annet slut. Vi var jo ikke sammen på dette tidspunktet.

Saken var glemt, og jeg dro tilbake til der jeg studerer. Jeg og dama tok opp våre hangrutiner, og bare ett par dager senere, fikk jeg full score etter en kveld med resturant og hele pakka. Neste morgenen spurte jeg om vi var "sammen" nå, og hun sa ja, og lo godt da hun fikk høre at hun var den første jeg var sammen med.

Så til helga. Noen venner kom for å sjekke leiligheta, og vi arrangerer vors. I løpet av kvelden kommer det fram at jeg hadde sex forrige helg med den ukjente kvinnen, og hun klikker. Drar fra festen, og sier hun trodde jeg var anderledes, og forteller hun bare har hatt dårlig erfaring med gutter.

Jeg blir knust, og har i ettertid virkelig forstått hvor godt jeg faktisk likte hun, og hvor mye jeg savner hun.

Hun tok ikke telefonen en stund, og var ganske irritert. Men en studentfest, og jeg fikk henne med hjem. Vi skværa opp, og hun forstod min situasjon. Og vi ble sammen igjen, men jeg lovet å legge fra meg alle gamle vaner.

 

Spol noen uker frem i tid. Jeg er tilbake med noen venner (samme gjengen) og vi har nachspiel. Jeg har holdt meg unna damer hele kvelden, men så starter de sine ville "truth or dare" leker, og ei dame får i oppgave å kline med meg. Jeg sier nei takk, men etter minutter med ekstremt gruppepress og "det er bare en lek" så kliner vi. En idiot venn av meg tar bilde, og legger det ut på facebook med teksten "Forhold stanser ikke xx"

Jeg får bildet slettet like etterpå, men når jeg kommer hjem finner jeg ut at hun så det.

 

Nå vil hun ikke høre på mine unnskyldninger, og jeg vil ha henne back :( Er det jeg som er idioten og bør la henne være, eller hva skal jeg gjøre? :(Anonym poster: 8610ef4f521548a6c9804825fc066722

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nå vil hun ikke høre på mine unnskyldninger, og jeg vil ha henne back :( Er det jeg som er idioten og bør la henne være, eller hva skal jeg gjøre? :(Anonym poster: 8610ef4f521548a6c9804825fc066722

 

WOW, SÅ RART.

 

Virkelig?? Du lar deg selv PRESSE av dine VENNER til å være utro og tør faktisk å spørre om du er idiot eller ei??

 

Det er på tide at du tar deg selv i nakken og virkelig forandrer deg, eller la henne være i fred!

  • Liker 5
Lenke til kommentar
Hun var alt jeg vanligvis ikke likte. Ekstremt søt, naturlig pen, rolig av natur, glad i lekser og familie og ett helt sinnsykt pent smil. Jeg ble kjapt litt betatt, og etter en lang jakt den første kvelden ute på byen, var jeg sikker på at jeg skulle få henne med hjem.

 

:hmm:

 

Sikker på at hun ikke bare var sykt mye bedre enn de løsfittene du har fått med deg hjem fra byen før?

For jeg kan fastlå at du hvert fall ikke er forelsket i henne. Hvis det hadde vært tilfelle ville du ikke ha tenkt tanken på å kysse en annen jente, OG hvis det promillen som er skyld i at du oppfører deg som an ape ville du hatt vett nok til å ikke drikke deg såpass beruset.

 

 

Er det jeg som er idioten

 

Ja. Dessverre. + poeng for å hvert fall stille spørsmål om handlingen var rett. Et par år til og du vil komme over den kneika, og kanskje tenke litt mer med hjernen i stedet for pikken :)

Endret av Psykake
Lenke til kommentar

For jeg kan fastlå at du hvert fall ikke er forelsket i henne. Hvis det hadde vært tilfelle ville du ikke ha tenkt tanken på å kysse en annen jente

Det er nok ikke så svart-hvitt som dette. Fullt mulig å kysse noen selv om man er forelsket i en annen.

 

 

Til TS: Jaja, du har bæsjet på leggen og har nok brukt opp alle sjansene dine. Som Huxy sier, skaff deg en annen dame eller andre venner. Kompiser som presser deg til å være utro og poste bilde av det rett etterpå, er ikke noen man trenger å henge så mye med, hehe.

 

Om du ikke greier å styre deg når du drikker må du unngå å sette deg i slike situasjoner. Enten drikke mye mindre eller gå på homseklubber/pølsefester.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-x7D6du0Hjb

Jeg har aldri hatt en kjæreste, eller vært i et forhold, men en ting vet jeg, og det er at kvinner skal man ikke fucke med når det kommer til følelser.. Og du gikk egentlig langt over en terskel.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...