Gå til innhold

Forza Horizon - Den hittil knøttlille tråden!


Dofty

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Spiller med kontrollen og det kjennes likt ut som demoen. Kunne godt ha vært mer feedback, men det funker bra om man velger expert vanskelighetsgrad, for så å endre på det man ønsker. Da blir traction control skrudd helt av. Ellers er det et fantastisk spill! Er alt TDU burde vært.

 

Subaruen min:

 

8116718867_bb32561908.jpg

Endret av karlif
Lenke til kommentar

Tåpelig dette med fastsatte slipp datoer, kunne vært veiledende.. Hvorfor kan ikke spillene selges når butikker som selger spill få lov til å selge de når de har fått de inn? Har selv fått spill flere dager før lansering når jeg har forhåndsbestillt spill, men de gangene jeg ikke har gjort det så kan de ikke selge spille over disk pga bøter hvis de ikke overholder dette i følge selgerene??

 

Det er jo uansett umulig å spå på forhånd hvilken nettbutikk som har tilgang til spillet, slik at man for det på eller før lansering.. Elkjøp har jo ikke akkurat vært kjent for å være punktlige.. Men selvfølgelig unner jeg de som for spillet tidlig det, men seff litt misunnelig blir man :-) Har også opplevd flere ganger at jeg har fått spill opp til en uke etter lansering, så derfor sluttet å forhåndsbestille spill..

Lenke til kommentar

Har spilt noen timer nå og fy flate for et spill! Startet med å kjøre løp, men har nå endt opp med å kun cruise rundt.Testet flerspiller, da mister man trafikk men man kan utføre en rekke samarbeidsoppdrag som f.eks. Kjøre over 12.000 km og få 5.000.000 kr i premie. Man kan kjøre midnattcruising med veteranbiler. Er rundt 20+ slik oppdrag som går ut på å ha det moro :D

 

Kjørefølelsen er bra, men ikke like bra som i Forza 4. Bilene sitter til tider litt for godt på veien (selv med alle hjelpemidler skrudd av), men dette glemmer man fort fordi spillet er så utrolig gøy :D I tillegg til vanlig billøp har man PR-stunts, som går ut på å slå en fartsrekord i fotoboks, få et visst antall poeng på gitt tid osv. Dag-/nattsyklusen er virkelig nydelig. Bilene har forskjellig lys, og man ser stor forskjell på en bil med halogen kontra en med xenon :D Nå kan man også få matt lakk på bilene. Når man er ute å cruiser møter man andre modifiserte biler, og noen er interessert i kappløp.

 

Enig med en litt lenger opp her, Forza Horizon er slik TDU burde ha vært. Her har man haugevis av timer med god underholdning foran seg!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...