Gå til innhold

Anbefalte innlegg

IbBbtub.jpg


Hei alle norske WoW-gamers!

www.thedragonfelltribe.no/

Dette er The Dragonfell Tribe (TDT). En helnorsk horde guild i World of Warcraft. I lang tid har vi nå spilt sammen og guilden har tatt i mot medlemmer siden vanilla. Det er et samfunn hvor vi har fokus på det sosiale, som har vært mye av drivkraften bak guilden. TDT er en relativ stor guild, med mange å bli kjent med. Vi har en god kjerne av spillere som kjenner hverandre godt. Mange av oss har over årene møtt hverandre i virkligheten utenfor spillet, arrangert samlinger og fest i lag, dermed knyttet enda sterkere bånd.

Hovedfokuset ligger på PvE end-game og 20mann mythic. I guilden har vi en stor oppegående raidgruppe som har det mye moro med å gjøre research og yte sitt beste for å få ned så mange bosser som mulig. Vi raider kun 2 dager i uken, men vi har ofte veldig god progress på lik linje med guilds som har 3 dager. Ofte opplevd at spillere kommer til oss når de er slitne fra å raide 3-4 dager uken. Mens 2 dager raiding gir derimot mye rom for å ha et sosialt liv utenfor WoW eller tid for seg selv. Vi raider onsdag og mandag hver uke. Fredager har også blitt brukt for raiding, men i sosiale lag med venner og alts.

Guilden er delt inn i to hovedgrupper; Det er de som ønsker å være med på arrangerte raids med end-game content PvE. Så er det de som ønsker å være en del av guilden, men som ikke ønsker eller har mulighet for å være med på arrangerte raids. Dette utgjør stort sett de aller fleste som er medlemmer, raidere og casuals.

Vi leter etter nye medlemmer, her er det nå åpent for både casuals og raidere. Men vi gjør samtidig oppmerksom på at man må oppfylle enkelte krav før man kan bli godkjent:

  • Du må være over 18 år og kunne snakke norsk.
  • Raidere må følge noen ekstra regler, som vi har beskrevet på forumet.

Hva vi tilbyr:

  • Høyt nivå og end-game content.
  • Arrangerte raids ( mandag / onsdag 18.45-23-00 )
  • Et sosialt nettverk
  • Aktivt forum
  • Norsk guildchat
  • VoIP, Discord

Dette er hva man burde ha med til oss:

  • Modenhet, egenskapen til å reagere, og håndtere situasjoner på en fornuftig måte
  • Involvering, ikke bli stående på siden, ta del i det
  • Humor, det er et spill og vi ønsker å ha det gøy

Delen som består av raiderne kaller vi «Soldater», mens sosial rank er det som heter «Borgere». Om du er usikker på hvilen katogori du faller under, så har vi forklart dette nærmere i sticky på forumet. Kort fortalt, soldater er raiderne og borgerne er der for det sosiale.

Noe informasjon om guilden:

  • Guilden er etablert på EU-Kazzak
  • Eksistert siden 2005 og aktiv i alle år
  • Holdt oss helnorsk fra slutten av vanilla
  • Raidet 40mann vanilla, 25mann TBC, 25mann WotLK, både 10mann og 25mann i Cataclysm, 25mann i Pandaria, 20mann mythic i WoD, Legion og nå BfA.
  • Vi raider 2 dager i uken, men vi gjør god og stabil progresjon

Her i The Dragonfell Tribe har vi en god variasjon av mennesker, hvor medlemsmassen stadig vokser. Alderen er alt fra 18-40 år, med begge kjønn. Både casual gamers, og mer engasjerte spillere i et større norsk spillsamfunn.

Selv om vi har kjernen i WoW, så spiller vi også andre spill sammen i lag. Det går mye i å teste og spille nye spennende spill. Vi er aktive både i andre MMOs som TERA, EVE online, FFXIV og Guild Wars 2, men også Minecraft, Hearthstone, shooters som Battlefield, Overwatch, moba DOTA 2, LoL etc. Folk møtes på Discord, spiller sammen, arrangerer events og har det gøy.

Om dette høres interessant ut, så dere hjertelig velkommen til å ta turen innom nettsiden:

www.thedragonfelltribe.no/

For å bli medlem må man søke seg inn via forumet. Les sticky, vi anser det som viktig informasjon og ønsker at alle forstår det som er skrevet her. STICKY

Vi ser fram til å bli kjent med deg!

Ved spørsmål, så kan dere henvende dere til oss her, på vårt eget forum eller ingame. Det er ikke alltid jeg er innom diskusjon.no, så kan ta noe tid for respons om jeg får svar her. Bedre å ta direkte kontakt på vårt forum eller ingame.

Håper høre i fra deg snart!


Vennlig hilsen fra oss i The Dragonfell Tribe,
Karadim, Xacuraga, Nibbelets, Eratype, Scopidopi og Strultelult

Endret av Eccentric
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 4 uker senere...

Hei!

Mists of Pandaria er endelig ute og vi har kjørt i gang med organisert 25mann raiding. Vi er alltid på leting etter eksepsjonelle spillere som ønsker å bli med på eventyret for Pandaria's fame and glory.

Akkurat nå så trenger vi noen få ekstra DPS. Det listet opp på forsiden av hjemmesiden av hva som er behov og åpent for inntak. Om du søker som raider til oss, les gjennom sticky på forumet og vær klar til å sette av tid onsdag og mandag.

www.thedragonfelltribe.no/

Endret av Eccentric
Lenke til kommentar

Hei! Jeg går skole og jobber samtidig, så får nok ikke til å delta på alle raids (kan delta ca 6/8 i mnd), hvordan ser dere på dette?

 

Vi har krav om å stille til minst 2/3 (66%) raids, som betyr at du er godt innenfor de rammene. Vi har som regel par stykker som er i samme situasjon, så det er vi godt vant med.

 

 

Edit:

 

Til folk som leser kommentarene mange år senere. Kravet har endret seg over årene og er per dags dato å møte til 3/4 (75%) oppsatte raids. Vi raider altså 2 dager i uken og forventer dette som minstekrav.

 

 

Dere kan lese alle våre oppdaterte krav HER i vår egen sticky på forum.

Endret av Eccentric
Lenke til kommentar
  • 1 år senere...
  • 5 måneder senere...
  • 7 måneder senere...
  • 3 uker senere...
  • 3 måneder senere...
  • 4 uker senere...
  • 2 uker senere...

Jobber hardt med å få ned Gorefiend på mythic disse dager!


Vi raider aktivt Mythic med en stabil raidegruppe. Vi har fortsatt åpent får å ta i mot flere ranged dps. Leter spesielt etter shadowpriest og boomkin. Om noen er interesserte, legg inn en søknad hos oss på www.thedragonfelltribe.no.

 

Ta gjerne kontakt om dere har spørsmål, enten på forumet vårt eller inne i spillet. Det er ikke så ofte jeg sjekker diskusjon.no. :dribble:

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
  • 3 måneder senere...

Vi har 11/13 mythic.

 

Er like før vi har Mannoroth nede. Da gjenstår vi kun igjen med Archimonde Mythic denne expansion.

 

Vi rekrutterer DPS som har lyst å være med oss det siste stykket for clearing av Warlords of Draenor. Ser etter ranged DPS spesielt, men vi tar også i mot melee klasser akkurat nå!

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...