Gå til innhold

ITavisens Skjitprattråd


Kiriev

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Skrive hele navnet på hva? Jeg orket bare ikke å skrive hele navnet?

Må logge inn hvis man skal laste opp ;D

Snakket ikke til deg, jeg bare lurer på hvorfor alt dette hemmelighetskremmeriet bare fordi man skal sensurere ett navn på en nettbutikk, akkurat som om de har hemmelige spioner her inne som kommer å tar deg når du minst aner det fordi du sa navnet deres i sammenheng med noe negativt.

 

Skjønner jo forsåvidt det er mpx nå, jeg er bare fasinert over det at man ikke skal si hvem det er.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Jeg... Bør komme til dette forumet oftere...

 

Noen her som har note 4? Lurer på om den har mulighet for å skrive tekst med hånd i meldinger osv. Da tenker jeg ikke å trykke 'A B C' med pennen, men fysisk "tegne" en A, B eller C, også oversette det til digital tekst?

 

Vurderer å kjøpe en. Stor er den, men ikke SÅ stor, for min del i alle fall. Men er LITT usikker. For de som lurer hvorfor ikke en annen tlf? Vel, Xperia familien hater jeg designet på, galaxy S5 har noen "quirks", og sier du iPhone så havner du på månen... Jeg forelsker meg i ideen bak en Note 4 telefon.

Lenke til kommentar

Elsker hvordan man bare kan rope voldtekt så blir menn bare automatisk henta inn, virker ikke som om de engang prøvde å bevise noe, utenom det at han som blei anklaga heldigvis tok lyd opptak av kvelden, må bare elske såkalt "likestilling" misforstått likestilling, er så deilig å vite at man som mann ikke har noe makt så lenge kvinnfolk hyler om voldtekt og press og trakassering.

Finner det ekstremt humoristisk at kjerringa fikk ett så kalt psykisk sammenbrudd når alle bevisene plutselig snudde seg mot henne, haha fy faen, klassisk gale hode kvinnfolk som burde vært på lukket avdeling for resten av sitt liv.

Men er jo kjekt å vite at man som mann ikke har noe man skulle sagt i noen sak så lenge det er kvinnfolk involvert som mener de skal ha og har rett til alt.

 

http://www.msn.com/nb-no/nyheter/norge/det-var-deilig-sa-kvinnen-og-anmeldte-mannen-for-voldtekt/ar-AA7pWoG?ocid=iehp

Endret av meg0709
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...