Gå til innhold

Hvor Kan Jeg Kjøpe/leie Minecraft Server?


Anbefalte innlegg

Hei, Lurte på Hvor Jeg kan Kjøpe/leie Minecraft Server.

 

Helst Norsk Siden Og Ikke Såå Dyr :3

 

Når Du Leier Server Kan du bestemme World Og sånt da? Har en "bra" World på min singelplayer, Eller Jeg syns jeg det er bra.

 

Bilde: 2vhx1y8.png

( Det kommer Flere Bilder I mårra eller Søndagen :) )

 

Også det med Om du kan bestemme world og sånn selv, Gjør de liksom alt og du ikke gjøre noe? Som vanlig Singelplayer bare med andre venner?

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du trenger ikke hamachi, bare skaff en stasjonær pc med greie specs (min 4gb ram hvertfall), og åpne port 25565 (står i bruksanvisningen til ruteren din hvordan du gjør det, skriv ipconfig i cmd og skriv det tallet som står i standard gateway så kommer du til ruterinstillingene. Og sett porten til å gå til det tallet som står under ipv4), når noen da skriver inn din ip + :25565 vil de komme til din server, du kan også kjøpe et domene, eller få et fra opendns, da kan de bare skrive inn eksempel.opendns.com og komme til serveren din, hvis du kjøper et får du www.ditnavn.com/org/info etc.

Lenke til kommentar

Sjekk i oppstarts filen (den bat fillen du trykkerpå for å starte bukkit) at du har gitt gitt den så mye ram som mulig (si 1,5 - 2 hos deg), så kan du jo sjekke at du får koblet til fra en pc på samme nettverk (skriv inn lokal ip på en annen pc + :25565 i minecraft), prøv å starte opp uten plugins første gangen også. :)

Lenke til kommentar
  • 5 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...