Gå til innhold

Tråden om Sony Xperia Acro S


Eriond

Anbefalte innlegg

Finner ingen egen tråd for denne mobilen, så her er den :) Nå er det bare til å utveksle erfaringer og spørsmål.

 

Jeg mottok min hvite utgave i dag, og er sålangt veldig godt fornøyd. Har tuklet litt med den, lastet inn appene jeg bruker og ringt litt.

Denne avløser Htc Sensation her hos meg, og jeg har vært litt skeptisk. Det første møtet med Sony(Ericsson) androidtelefoner, i form av Xperia Arc, ble aldri helt bra. Den telefonen hadde jeg bare i en mnd før jeg gav den til kona.

 

Grunnen til at jeg valgte Acro S denne gangen er at jeg ønsket en telefon som i utgangspunktet skal tåle mer enn mange andre. Jeg har vært plaget med at det kommer metallstøv fra arbeidsplassen min inn i høyttalerene og ødelegger de. Høyttalerene er jo som kjent magnetiske, så det er ikke lett å få støvet bort fra de uten å demontere hele telefonen. Nå får jeg se om det går bedre med Acro S.

Samtidig liker jeg å ha en god skjerm med høy oppløsning, og her treffer jo Acro S godt. 4,3" er akkurat passe for meg. 4,7 blir for stort syns jeg. Skjermen på Acro S er den beste lcd skjermen jeg har hatt i en mobil til nå. Fargene er gode uten at det blir overdrevet, skarpheten er helt på topp og innsynsvinkelen er også veldig god.

 

Jeg er spent på hvordan batteritiden blir i praksis. Jeg har fått sensation til å vare i 2 dager, men da har den ikke vært mye brukt. Dessuten har jeg passet på å skru av en del ting jeg ikke trenger der og da. Ved aktiv bruk for meg, holder den vel ut dagen. Håper på noe bedre resultat med Acro S. Madammen sin Arc har faktisk ikke vært så ille på akkurat det.

 

Kommer tilbake med mer informasjon etter som jeg får brukt den litt mer :)

Endret av Eriond
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Fikk min i går og er meget fornøyd :) Etter å ha hatt Galaxy S, S II og S III så ville jeg prøve Sony og angrer som sagt ikke. Skjermen på Acro S er bedre enn S III i sollys og fargene fremstår som mer naturlige. Brukergrensesnittet er enkelt og funksjonelt men savner å kunne legge til flere startskjermer/sider. Savner og en skikkelig kalender widget men det finnes nok på markedet. Ellers har Acro mange bra widgets.

Kameraet virker meget godt og jeg liker endelig å ha en kameraknapp og at denne kan brukes til å starte kameraet raskt.

Walkman spilleren er den beste standard musikkspilleren jeg har hatt på en tlf, virkelig snadder :)

Liker og at det er muligheter for varslinger på låst skjerm.

Tastaturet fungerer utmerket både med enkeltasting og swype.

Og så gjør det absolutt ingenting at den er vanntett :w00t: (lei av å ha mobilen i en plastpose under løpeturer i regnvær)

Så alt i alt ser dette ut til å bli et meget behagelig bekjentskap :)

Lenke til kommentar

Leste om dere som hadde handlet og løp og kjøpte maken..!! Snakker om impulskjøp!!!!

Hadde (har) en Defy+ fra før. Ønsket hele tiden bedre kamera samt litt "attåt". Det har jeg fått her.

Har fiklet og installert noen timer nå - hyggelig bekjentskap er det!

Men riktig brukermanual finner jeg ikke. Lastet ned et par for Acro S - men det er en annen telefon, ikke "vår". Jeg får hele tiden opp en for typebetegnelse LT18i - vår har LT26w (dette så jeg på Google Play der telefonen var blitt registrert).

Noen som har link til riktig veiledning?

Endret av jsw
Lenke til kommentar

Stemmer virrum - der lå den. Og etter enda mer leting på nettet fant jeg en der også :-)

http://www-support-downloads.sonymobile.com/lt26w/userguide_NO_LT26w_1265-4068.1_Android4.0.pdf

Takk for gratulasjon med fantastisk telefon - for dét er det! Øyet blir stort og vått etterhvert som jeg jobber meg gjennom manualen og tester ting (er så gammel at jeg har beg. å lese litt...)

Dette var moro på en lørdagskveld :-)

Lenke til kommentar

Hatt denne tlf'en noen dager nå. Veldig fornøyd, men synes den "lugger" litt innimellom i både applikasjoner og bildegalleri. Er ikke helt smooth ved åpning og lukking av bilder, eller scrolling mellom hjemskjermene for den saks skyld. har prøvd å tilbakestilt innstillinger.Fortsatt samme "problemet" Er det sånn hos dere å ?

Lenke til kommentar

Samme her virrum - lugger litt både i applikasjoner og i bildegalleriet. Reagerte litt på dét da jeg nå bl.a. har tatt noen testbilder og bladd litt fram og tilbake. Men uansett er alt bedre enn jeg var vant til.

Det som imidlertid bekymret litt nå var at CoPilot navigasjon bare fulgte veien i rykk og napp!! På to tidligere telefoner "fløt" markøren fint. Så her må det kanskje være noe?

Lenke til kommentar

Fant ut av det med CoPilot i innlegg 10 - det var bare noen innstillinger i programmet :-)

Notifikasjonen arbeider forøvrig som den skal hos meg - etter at jeg hadde gått gjennom alle innstillingene. La inn eget lys og lyd for sms og e-mail. Tapte anrop vet jeg ikke - har ikke hatt noen.

Lenke til kommentar

Nå har jeg fått litt mer tid med telefonen :)

Jeg er fortsatt fornøyd, selv om det er småting jeg savner fra HTC. Sense er ett litt "kjekkere" grensesnitt enn det Sony har fått til her, syns jeg da...

Likevel syns jeg det meste flyter fint. Jeg har ikke merket noe lugging eller heng i det hele når jeg bruker telefonen.

Jeg har hatt litt problem med lading av telefonen. Det virker som om den er kresen på hvilken lader eller kabel jeg kobler den til med. Den tok ikke lading da jeg brukte samme lader og kabel som til Sensation, uansett om jeg brukte dockingen eller plugget den direkte i usb. Ingen problemer med medfølgende lader.

Dockingen er forøvrig genial. Slik burde alle telefoner vært utstyrt med :)

 

Signalkvalitet og lyd ved samtaler virker som er helt på toppnivå, men jeg syns den kan bli litt varm ved lengre samtaler. Ikke så varm at der er problematisk eller irriterende, men litt mer enn Sensation. Arc var forferdelig varm og det, samt at spalten over høyttaleren er ganske liten, var hovedgrunnen til at jeg ikke hadde den lengre.

 

Batteritiden opplever jeg som tilfredsstillende. Holder fint ett døgn ved normal bruk, og gjerne litt mer også :)

Endret av Eriond
Lenke til kommentar

Gøy å lese. Her er jo bare glade og fornøyde folk :-)

Selv er jeg også der - dette er bra. Særlig den kameraknappen - 1-2 sekunder til første bilde er tatt når skjermen er avslått. Vet ingen bedre eller like bra - heller ikke kameraer.

Ad ladekabel: Det er jo en klump på den som fulgte med. Kanskje det er noe der som telefonen vil ha, f.eks en diode? Men jeg brukte en annen kabel i bilen, en sånn du trekker ut til ønsket lengde, den ladet normalt såvidt jeg kunne se. Men brukte navigasjon samtidig, så volten bare sto uforandret. Og dét betyr jo noe lading.

Lenke til kommentar

Da har jeg satt meg litt inn i tale til tekst og NFC - begge deler nye, spennende funksjoner for meg. Har omprogrammert de to SmartTags som fulgte med til bil og hjemme. Stilig :)

Mht tale til tekst - forsøkte en demo hos en kompis i går som gikk dritt. Typisk :hm: Men da hadde jeg ikke wifi og bare svakt mobilsignal. Jeg dikterte noen enkle ord til en melding, og et enkelt ord for søk på Google, men den ble i begge tilfelle stående å arbeide med saken og kom aldri i mål. Fikk så beskjed om mislykket forsøk.

Hva er det egentlig som skal til av signal for at dette skal virke?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...