Gå til innhold

OurDayZ II tråden - Diskuter alt om serveren her


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Balle det var mye action i elektro idag! Jeg og en kompis havna i skuddvekslinger 2-3 ganger, vi fikk drept en av de som skjøt etter oss, men ble drept selv til slutt hver gang.

 

Jeg var nyspawna og hadde bare en G17 med ett magasin, og da kommer det en bil kjørende forbi meg og stopper rett foran meg på kaia i elektro. Jeg beiner mot bilen for å prøve å kapre den, og da hopper føreren ut. I vill panikk begynner jeg å skyte mot han, og han returnerer salvene med en fullautomat rifle. Dårlige odds der gitt - traff han et par ganger, sprang rundt bilen og skjøt passasjeren som fortsatt satt i bilen, men tror ikke jeg drepte han.

Prøvde febrilsk å sette meg inn i bilen for å kjøre av gårde, men ble drept til slutt av føreren :p

 

Adrenalinet pumpa, for å si det mildt!

Lenke til kommentar

Jeg er stucka helt i Kamenka, sitter og ber langs kysten, og kan ikke bevege meg.. Ingame nicket mitt er Siggi.. Er det en admin som kan reeste eller slette meg eller noe? Eller kanskje noen melder seg frivilig til å drepe meg? Hadde satt stor pris på det! :D

 

EDIT: Fikk noen til å drepe meg! :)

Endret av bamseftw
Lenke til kommentar

Er jo bare bra med masse kjøretøy da. Folk horder jo med en eneste gang, så vi som ikke har store grupper får sjeldent tak i kjøretøy. Jeg og kompisen min har ikke funnet en jævla bil på hverken Ourdayz1 eller 2 :p (Har ikke spillt på disse serverene, de siste ukene da)

 

Vi prøver å holde oss til 1-2 biler om gangen. Finner biler hele tiden, men ender ofte opp med å la dem stå til noen andre. Så det er bare å luske rundt og sjekke! Plutselig finner du en bil. Og når du først har en bil, finner du lett flere...

 

Eller: Legg deg i bakhold et sted ved veien, og vent. ;)

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...