Gå til innhold

Motivasjons-tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kjøp deg en ny bag, fyll den med nye treningsko + treningsklær. Set deg små mål og gi deg selv en belønning om du når dem. Fortell andre at du skal komme i form evt ned i vekt? Da har du litt press på deg. :)

 

Har både bag, sko og treningsklær liggende. Trente fire ganger i uken fram til for ett år siden, siden har det blitt lite og trenger å få tilbake "gnisten". Hva slags belønning ville du gitt deg selv for å nå små mål?

Lenke til kommentar

Er ikke resultater alene verdt jobben? Det er den eneste motivasjonen jeg trenger, når man ser forandring i fysikk, eller evt når man går opp i vekter, resten er bare bonuser

 

Har også en kamerat som er i sinnsyk form, har planer om å ta han igjen, så jeg har vel alltid noe motivasjon på lager

Lenke til kommentar

Ta en måling (alle treningssenter har vel en sånn vekt?) Der du måler BMI, Fettprosent , Muskelmasse osv. Tren intensivt i 1 måned og sjekk resultatet da! Det er alltid gøy og se at en stiger i muskelmasse og ned i fettprosent. Du får en kvitering, jeg har samlet på disse og er jo gøy og se hvor sinnsykt mye jeg har forbedret med de siste åra. Damer er vel en grei motivasjon? Får jo bedre draget på dem om du ser litt stram og godt trent ut :-)

Lenke til kommentar

Jeg endret fysikken noe voldsomt for noen år siden, og hadde veldig bra styrke - beste formen jeg har hatt noensinne, men av en eller annen grunn følte jeg ikke motivasjon til å fortsette da jeg sluttet for ett år siden. Det belønningssystemet kan kanskje være noe, Submission. Må prøve å tilpasse det til noe som funker for meg.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...