Gå til innhold

Zombiespillet DayZ har blitt et fenomen (PC)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

du trenger bare kjøpe arrowhead

 

du kan fint bruke arma 2 free (dårligere grafikk da men free)

 

har brukt mange timer på DayZ, men gleder meg meir til det blir mer utviklet og blir standalone;) akkurat nå som jeg veit korleis zombier fungerer er dei veldig lite utfordring og til syvende og sist er det og drepe kvarandre det einaste som blir utfordringen akkurat nå

Lenke til kommentar

Utrolig morsomt og frustrerende spill. Har akkurat dødd og mista alt av utstyr etter å ha vært i live noen dager. Sinnsykt surt, men sånn er livet i Chernarus. Det at man plutselig kan miste alt, gjør det så mye mer spennende :).

 

Vi er noen ildsjeler som virkelig har fattet interesse for DayZ og har startet et eget forum, vi tilbyr Ventrilo og har egen game-server! Sjekk oss ut på http://www.dayz-norge.net. Ingame finner du oss på serveren "DK7 DayZ Norge" :D

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Har spilt dette selv i noen uker nå og bedre spill skal man lete lenge etter. Ikke den beste motoren, bugs, glitches osv, men og det er ett stort men her følelsen dette spillet gir av å snike rundt å utforske og muligens møte andre spillere er rett og slett noe jeg ikke har sett i noe som helst annet spill de siste årene. Modden gir rett og slett en fantastisk god følelse.

 

Spillet er virkelig brutalt, du kan samle alt det beste gearet og tenke "sweeeet" og før du rekker å tenke noe annet er du død og alt utstyret borte. Utstyr i seg selv er relativt lett og skaffe da så lite stress og miste det, bare litt irriterende hvis du har bra ting. Men det er nettopp den følelsen som gjør at du er litt mer forsiktig med hvordan du spiller og ikke bare turer frem som om du var Rambo.

Lenke til kommentar

Syntes nå det er en stund siden dette ble populært men... Konseptet er genialt. Synd motoren er heeeelt bak mål. Venter i spenning på The Dead Linger

 

 

Fikk ikke noe inntrykk av at de er så veldig profesjonelle, men spennde features.

 

Ellers er jo DayZ veldig gøy. Spillt siden april.

Endret av Robinvi
Lenke til kommentar

Ville heller sett frem til the War Z enn Dead Linder. Førstnevnte ser rett og slett råstilig ut, egentlig helt likt dayZ bare bygd fra grunnen av, og med en egen motor skapt for zombiespill. Har lagd en egen tråd på diskusjon.no for dem som er interessert.

Lenke til kommentar
Syntes nå det er en stund siden dette ble populært men... Konseptet er genialt. Synd motoren er heeeelt bak mål. Venter i spenning på The Dead Linger
Fikk ikke noe inntrykk av at de er så veldig profesjonelle, men spennde features.Ellers er jo DayZ veldig gøy. Spillt siden april.

 

Tror nok kanskje grunnen til at de kan framstå som noe "ikke profesjonelle" er fordi de legger ut veeeldig mye upussa arbeid. Jeg syntes ihvertfall personlig at det er ett spill det blir artig å få følge framover. Har trua!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...