Jump to content
Sign in to follow this  
gorsol

Zombiespillet DayZ har blitt et fenomen (PC)

Recommended Posts

Annonse

Alt for mange spill, alt for lite tid. FML.

 

Enkelt. Dropp de andre spillene og spill dette. Helt klart det mest geniale konseptet på flere år.

 

Share this post


Link to post

Det å skulle overleve i en stor åpen verden under en zombieapokalypse er enhver zombie-fans drømmescenario...:) Håper virkelig at noen med penger velger å lage et slikt spill.

Share this post


Link to post

Syns egentlig man kunne startet med et våpen slik som før, samt at det er mørkt allerede etter kl. 9 gjør det veldig vanskelig å spille f. eks etter jobb med venner.

Share this post


Link to post

du trenger bare kjøpe arrowhead

 

du kan fint bruke arma 2 free (dårligere grafikk da men free)

 

har brukt mange timer på DayZ, men gleder meg meir til det blir mer utviklet og blir standalone;) akkurat nå som jeg veit korleis zombier fungerer er dei veldig lite utfordring og til syvende og sist er det og drepe kvarandre det einaste som blir utfordringen akkurat nå

Share this post


Link to post

Utrolig morsomt og frustrerende spill. Har akkurat dødd og mista alt av utstyr etter å ha vært i live noen dager. Sinnsykt surt, men sånn er livet i Chernarus. Det at man plutselig kan miste alt, gjør det så mye mer spennende :).

 

Vi er noen ildsjeler som virkelig har fattet interesse for DayZ og har startet et eget forum, vi tilbyr Ventrilo og har egen game-server! Sjekk oss ut på http://www.dayz-norge.net. Ingame finner du oss på serveren "DK7 DayZ Norge" :D

Share this post


Link to post

Har spilt dette selv i noen uker nå og bedre spill skal man lete lenge etter. Ikke den beste motoren, bugs, glitches osv, men og det er ett stort men her følelsen dette spillet gir av å snike rundt å utforske og muligens møte andre spillere er rett og slett noe jeg ikke har sett i noe som helst annet spill de siste årene. Modden gir rett og slett en fantastisk god følelse.

 

Spillet er virkelig brutalt, du kan samle alt det beste gearet og tenke "sweeeet" og før du rekker å tenke noe annet er du død og alt utstyret borte. Utstyr i seg selv er relativt lett og skaffe da så lite stress og miste det, bare litt irriterende hvis du har bra ting. Men det er nettopp den følelsen som gjør at du er litt mer forsiktig med hvordan du spiller og ikke bare turer frem som om du var Rambo.

Share this post


Link to post

Syntes nå det er en stund siden dette ble populært men... Konseptet er genialt. Synd motoren er heeeelt bak mål. Venter i spenning på The Dead Linger

 

 

Fikk ikke noe inntrykk av at de er så veldig profesjonelle, men spennde features.

 

Ellers er jo DayZ veldig gøy. Spillt siden april.

Edited by Robinvi

Share this post


Link to post

Ville heller sett frem til the War Z enn Dead Linder. Førstnevnte ser rett og slett råstilig ut, egentlig helt likt dayZ bare bygd fra grunnen av, og med en egen motor skapt for zombiespill. Har lagd en egen tråd på diskusjon.no for dem som er interessert.

Share this post


Link to post

Selve modden er jo fabelaktig, men bugga lootspawn og hackere ødelegger jo opplevelsen så langt, håper virkelig det blir bedre etterhvert.

Det vil ikke endre seg før de blir et "standalone" spill. Edited by Heradon

Share this post


Link to post
Syntes nå det er en stund siden dette ble populært men... Konseptet er genialt. Synd motoren er heeeelt bak mål. Venter i spenning på The Dead Linger
Fikk ikke noe inntrykk av at de er så veldig profesjonelle, men spennde features.Ellers er jo DayZ veldig gøy. Spillt siden april.

 

Tror nok kanskje grunnen til at de kan framstå som noe "ikke profesjonelle" er fordi de legger ut veeeldig mye upussa arbeid. Jeg syntes ihvertfall personlig at det er ett spill det blir artig å få følge framover. Har trua!

Share this post


Link to post

Du MÅ ikke laste ned Six-updater, dette er feil informasjon.

Six-updater kom til ACE modden slik at folk skulle kunne oppdatere og finne riktige mods enklere. Den har simpelthen utvidet seg til å omhandle flere mods, men ingen mods trenger Sixupdater.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...