Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Mye negativt med WarZ. Altså DayZ har sine problemer men selv med ræva zombier og vanskelig interface så er DayZ milevis foran WarZ. Du mangler overlevelses elementene I WarZ. Det er ingen basebygging og heller ingen kjøretøy å mekke på, samt bandages healer deg også 0_o. Omgivelsene ser utrolig dødt ut kontra DayZ som du vil bare utforske mer og mer. Hvis det virkelig er sant at dem skal lansere WarZ om 2 måneder så sier jeg bare lykke til. Jeg har mine tvil på at utviklerne her klarer å få til dette bra.

Kan være enig i at omgivelsene ikke er like artige og spennende som DayZ sine omgivelser. Vil også si at DayZ har sterkere overlevelses elementer. Men DayZ er en simulator, dette er på mange måter arcade utgaven av DayZ. Ikke like realistisk og alt det der, noe som er fint for veldig mange spillere!. Men ingen basebygging? hva mener du med dette?... Jeg og noen kompiser har allerede bygget en base. Fant oss et tomt sted, med et par hus + en mur rundt, Vi sperra igjen porten inn til stedet med sanbags + pig tråd. Her har vi holdt til en stund og er et fast møtepunkt. Biler skal visstnok komme om noen uker, de finner du i fin stand, men du må finne bensin for at de skal funke. Grunnen til at DayZ etter din mening er milevis foran... er pga DayZ har vært i open alpha i 1år... kontra WarZ som kun har vært i open alpha i knapt 2 uker. Men ser frem til DayZ standalone... inntil da spiller jeg WarZ (Syntes det er hakke morsommere enn dayz inntil videre)
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Greier rett og slett ikke å like DayZ dessverre :/ merkelige kontroller osv og ikke spillbart når det er kveld.

 

Har lyst å teste ut "The War Z", men er det egentlig noe bedre enn DayZ? Eller er det veldig likt?

WarZ "handler" om det samme som DayZ. Altså overlever, og spise mat ++. Men WarZ er langt ifra like avansert som DayZ. Du skjenner til kontrollene med en gang du spiller (om du har spilt FPS tidligere) Noe som er veldig greit, så du slipper å bruke mange timer / dager på å bli vant med kontrollene. Er langt ifra like mange bugs i WarZ som i Dayz... (Syntes jeg)

 

Jeg liker også Zombiene mye bedre! de løper ikke sikksakk osv, som i Dayz. De kan heller ikke gå igjennom vegger. Elsker også at spillet har Ragdoll effekt. Isteden for scripta måter å dø på :) et MEGA pluss for meg.

Takker for svar :) vurderer sterkt å prøve War Z :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Når vi snakker om DayZ kontra Warz er det to helt forskjellige spill, Er liten tvil om hvilket spill som har den beste spill motoren, det er helt klart Arma motoren. Den realistisk, men veldig vanskelig for folk som ikke har spilt Arma tidligere. Om man finner ut av det mest grunnleggende så velger eg helt klart DayZ som det mest realistiske spillet. WarZ er også et bra spill, men at spillet har vært i produksjon i flere år er bare vås, det er en tro kopi av War Inc noe man kan se lett. Animasjoner og grafikk er helt like. Skuffende, forventet noe bedre arbeid, men hva kan man forvente av dem.

Lenke til kommentar

warz er jo fortsatt ikke utgitt da, og de har vel bare sagt at de har utviklet denne 1 år ? spillet altså, er jo gammel kunnskap at det er "remake" av war inc, pga blandt annet dayz, sin populæritet, som utviklerne har sagt. er fortsatt i beta så er ikke ferdig enda, og de har virkelig gjort en bra jobb på kort tid. men om vi får en bra brukermasse, så trur jeg dette spillet kan bli bedre enn arma, eneste de kan slite med er at det kan ta tid og lage veldig stoe map's

Lenke til kommentar

ja spillet er oppe 24/ virker det veldig som hvertfall, hmm, noen av modellene er litt glitchy så man kan komme ser inn i vegger å noen få steder, noen sånne bugger, ingen veldig store ting synes jeg, trur ikke jeg har blitt drept av en bak en vegg enda. spillet er fortsatt i alpha. hmm, lette slagvåpen finnes endel av, men er jo litt knotete å komme seg ditt i starten, vær forsiktig, hele tiden :)

Lenke til kommentar

Fant ut at jeg måtte teste i dag, første runde så døde jeg på sikkert 3min. Tok en tv serie pause. andre runde så spawner jeg og lurer på hvor ejg skal finne meg et våpen. runder et hjørne rett ved spawn. der ligger 2xM4 med ammo to forskjellige shotguns også med ammo, hammer, større backpack ++ snakker om start flaks :ph34r: Logga av den å starta en ny toon bare for å bli bedre kjent med spillet først.

Lenke til kommentar

Er personlig mer glad i War Z enn Day Z. Klarer ikke helt sette fingeren på hvorfor, men sånn er det. Håper alle som kjøper spillet nå er klar over at de kjøper seg inn i en ikke alltid optimalt-fungerende alphatesting. Såvidt jeg har forstått begynner betaen 30 november. Det er mange patches, stort sett to eller flere per uke, og developers ser ut til å ta forslag fra spillerne på forumet. Jeg opplever få bugs, men noen er der.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...