Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Lest litt i tråden og folk nevner at man kan betale med ekte penger for å få ting. Ødelegger dette mye? og hva er det man eventuelt kan kjøpe?

 

Er det tents osv? steder hvor man kan lagre tingene sine? Er det noen funksjoner DayZ har, men ikke WarZ har?

Det at man kan kjøpe våpen for ekte penger er bare tull, eller det eneste du får kjøpt av våpen er enkle melee våpen som Baseball-bat + en liten kniv osv. Disse våpnene finner man etter 5 minutter med gameplay uansett :) så ødlegger ingenting vil jeg si. Ingen som gidder å kjøpe heller, om du først kjøper en kniv så koster det en del + at du mister den for alltid når man dør. Du kan også kjøpe noen sikter til våpnene, (Red dot) ikke noe syke NV thermal scope sikter, så dette ødlegger heller ikke egentlig vil jeg si.

Du kan kun kjøpe en enkel red dot sikte for ekte penger (Resten koster zombie penger) Zombie penger dropper noen ganger av zombier du dreper, ikke så mye av gangen, så her må man spare opp masse for å få kjøpt. Noe som gir deg en grunn til å faktisk drepe zombier annet en å overleve da :).

 

Du finner ikke tents (Ennå) usikker på om de skal legge det til ettervert, men de nevnte at det kom til å komme noe ala telt, man kan store tingene sine i ute i skogen / hvor du ville at det skulle være. Akkurat nå så finnes det ulike (Safe settlements) steder på kartet der du er trygg (en liten base) hvor folk kan møtes og trade osv. Her kan du også få tilgang til "Global Inventory" I global inv kan du lagre ting du finner som du ikke vil miste, alle spillerene du lager vil få tilgang til denne "safen" Men kun i safe settlements.

Lenke til kommentar

På tide med en latterlig historie.

Løper fra storbyen mot den nye flyplassen, og støter på et kræsja fly på vegen og stopper for å sjekke det ut. På vei ut av flyvraket møter jeg en survivor med pistol som begynner å skyte villt mot meg, jeg blir truffet 2 ganger før jeg one shotter han med hagle. Senere når jeg har nådd flyplassen møter jeg 2 players som er friendly som sier at de venter på en tredjemann. På dette tidspunktet er det en stund siden jeg dreopte den gun crazy karen med flyvraket så jeg tenker ikke så mye over det. Etter å ha hjulpet de 2 survivorsene som er der en stund kommer plutselig tredjemann løpende å sier han ble drept av en banditt(har enda ikke innsett at det er samme karen med ny char), de alle stopper opp å bare ser på meg litt også begynner en av dem å skyte meg med M16. Siden jeg da er et stykke unna og bare har hammer og hagle equipped blir jeg drept. Mistet 2x mossberg, 4x 12 gauge slugs, 2x 9mm pistoler og 6x 9mm mags. Men etter at jeg har quitta så tar jeg en fresh char og tar med sniper+ammo og er så heldig å spawne ved den nye storbyen i sørvest og begynner å løpe mot flyplassen. Når jeg kommer til flyplassen er de enda der, JACKPOT! Starter med å skyte han med m16 oppe i tårnet, de andre får panikk å går i prone. De nye bygningene er bugga så jeg kan se dem gjennom veggen, så jeg skyter enda en av dem og han siste løper ned trappa. Jeg ser ingen tegn på liv etter en stund å bestemmer meg for å gå mot tårnet. Kommer til trappa å begynner å gå opp, halveis oppe møter jeg survivor nr3 som er på tur opp igjen i prone(epic timing). Med ryggen til meg og sikkert de to vennene som overdøver skrittene mine i voice chat så går jeg opp bak han å dreper han med hammer. Looter det meste av verdi å stikker derfra, all in all it was a good day.

 

Edit: fra nå av stoler jeg ikke på noen å driter i om jeg får bandit status.

Endret av XfsB
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Stoler aldri på personer jeg heller. Brodern reddet 2 stk fra zombier og ga de litt mat, bare for å bli slått i ryggen i et uoppmerksomt øyeblikk. Har også hatt en standoff med en gruppe survivors som plutselig skjøt selv om vi hadde fredelige hensikter, endte med at vi skjøt tilbake og fikk en syk gunfight vi tapte. Var skikkelig irriterende for trodde jeg tok 3 av de med M16, men viste seg at gjerde jeg skjøt over var 20 cm høyere bare at toppen var usynlig. så laget 20 kulehull i lufta og røpte posisjonen min der jeg trodde jeg plaffet ned 3 bevæpna idioter.

Lenke til kommentar

Lurer på å Kjøpe dette spillet, men ser det er 3 forskjellige packages ein kan kjøpa, Kva ein bør kjøpe??

Bør absolutt kjøpes om du liker spill som Dayz. Men dette er ikke like avansert, så er lett å lære å spille :) Har kjøpt meg Den mellomste pakken, da får man litt ingame cash + 3 måneder med egen server (Der du kan spille med venner og lage base osv) Men om du ikke bryr deg om sånne ting, vil jeg anbefale deg å kjøpe den billigste pakken :) eller den dyreste om du vil ha masse in game cash + 6måneder med egen server.
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Greier rett og slett ikke å like DayZ dessverre :/ merkelige kontroller osv og ikke spillbart når det er kveld.

 

Har lyst å teste ut "The War Z", men er det egentlig noe bedre enn DayZ? Eller er det veldig likt?

WarZ "handler" om det samme som DayZ. Altså overlever, og spise mat ++. Men WarZ er langt ifra like avansert som DayZ. Du skjenner til kontrollene med en gang du spiller (om du har spilt FPS tidligere) Noe som er veldig greit, så du slipper å bruke mange timer / dager på å bli vant med kontrollene. Er langt ifra like mange bugs i WarZ som i Dayz... (Syntes jeg)

 

Jeg liker også Zombiene mye bedre! de løper ikke sikksakk osv, som i Dayz. De kan heller ikke gå igjennom vegger. Elsker også at spillet har Ragdoll effekt. Isteden for scripta måter å dø på :) et MEGA pluss for meg.

Lenke til kommentar

Mye negativt med WarZ. Altså DayZ har sine problemer men selv med ræva zombier og vanskelig interface så er DayZ milevis foran WarZ. Du mangler overlevelses elementene I WarZ. Det er ingen basebygging og heller ingen kjøretøy å mekke på, samt bandages healer deg også 0_o. Omgivelsene ser utrolig dødt ut kontra DayZ som du vil bare utforske mer og mer. Hvis det virkelig er sant at dem skal lansere WarZ om 2 måneder så sier jeg bare lykke til. Jeg har mine tvil på at utviklerne her klarer å få til dette bra.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...