Gå til innhold

Rome 2 Total War Infotråd


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Eneste kan være at det er et komplisert spill, hver spillers tur tar tid å gjennomføre, og de hadde en del problemer (som nå forhåpentligvis er løst) med co-op delen i Shogun 2. De mener vel at det passer best + er tryggest å gå for 2 spillere denne gangen også.

 

Håper virkelig at de øker det til et senere spill; de virker ganske besatt på å holde systemkravene lave. Motoren er gammel og det er muligens det siste spillet som kommer ut med denne i panseret.

Lenke til kommentar

Har de gitt noen grunn for hvorfor det ikke eksisterer mer enn 2-player campaign muligheter? Det kan da ikke bare være meg som har mer enn 1 venn som spiller TW...

 

2 spillere er egentlig det beste til campaign. Hvor man kan da over styringa til ai nasjoner, om man vil. Så ingen trenger å se på lange kamper man ikke kan ta del i. Men jeg er selfølgelig all in for MULIGHETEN til å kunne spille campaign med flere. Personlig hadde jeg syntes at det bare hadde vært morsomt å lent seg bakover å sett to andre personer utkjempe ett slag. Men de tenker seg vel at ikke så mange er som meg. Dette hadde uansett vært artigst i lan. Over internett hadde det fort blitt for kjedelig for mange.

Lenke til kommentar

Men så kjører vel RTW og M2TW på bare en kjerne?

 

Fikk mail fra gamezone i dag at spillet er sendt :)

 

Det var tidlig... Blir mange dager å se på boksen uten å kunne spille da hehe ;) . Blir dag 1 kjøp fra meg, men forhåndsbestilling av spill ga jeg meg med, når Tiberian sun kom. Tror jeg bestilte det mer enn 1 år i forveien, da spillet kom ut, fikk jeg det aldri, de hadde mistet bestillingene eller noe. Hehe ga meg traume for altid.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...