Gå til innhold

Rome 2 Total War Infotråd


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vi sporer vel litt av fra Rome 2 nå...

 

Jeg synes alltid den beste løsningen er å være ekstremt offensiv i starten i en retning, og lage mye økonomibygninger i alt bortsett fra grensebyene dine. Sett igjen en liten forsvarstyrke i den retningen du ikke går, som kan forsinke en mulig invasjon nok til at du kan få inn litt forsvar.

 

Jeg synes kampene er forholdsvis enkle å vinne i starten, da med bruk av en styrke som lages for å bryte moralen til motstanderen og få de til å route tidlig. Mye kavaleri og bueskyttere som kan smelle fienden inn i ryggen.

 

He he, ja for med den enorme pågangen i denne tråden mister vi jo helt oversikten om vi sporer av så mye at vi diskuterer litt rome 1 innimellom ;)

 

Men takk for svar på spørsmålet mitt :)

Lenke til kommentar

Har begynt å spille litt Rome igjen jeg og, fikk så lyst ;). Spiller Roma Surrectum, ganske kul mod kan være noe å prøve hvis man syns kampene er for lette eller for få i starten, barbarer og slaves har fått en kraftig buff der.

 

For å snakke litt om Rome 2 også er vell en av de tingene jeg håper mest på at det blir mange faction spesifikke enheter slik som i Rome og M2:TW, heller enn mange felles enheter slik som i Shogun 2. Den siste løsningen gjør sikkert MP bedre i forhold til balanse, men utover co-op kampanjen har aldri MP vært så viktig for meg.

Endret av latslask
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg til dette! Har kun vært LITT innom Rome, dette fordi jeg hoppet rett på Medieval 2: Total war og deretter alle andre spill i rekken. Noe jeg synes er litt synd, nå er det det grafikkmessige og en haug funksjoner jeg savner om jeg spiller Rome...

 

Men om det blir bedre grafikkmotor, og de drar med seg elemeter fra Empire: Total war, da spesielt sjøslagene. Så kommer dette til å bli _DET_ sykeste strategi spillet noensinne. Det skal forhåndsbestilles og jeg satser på både Alpha og Beta så ventetiden eller kommer til å føles så utrolig lang. Får tyne noen fler timer ut av Shogun frem mot releasen :)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...