Jump to content
Sign in to follow this  
Arodem

Ingen Final Fantasy VII-nyversjon før kvaliteten på serien økes

Recommended Posts

Det forundrer meg ikke at serien rett og slett har mistet mye av sin opprinnelige glans!

Spillene etter FFVII var gode men man merket at de ikke var på høyde med 7'eren på mange punkter, personlig var nok 7 og 9 de to siste virkelige gode spillene fra FF og resten kom ikke i nærheten av å være 50% så gode.

 

De to siste Final Fantasy Spillene viser hvorfor ting går galt , det første var en enorm lang korridor med et stort gjesp mens det aller siste prøvde å rette på dette ved å gi deg muligheten til å spille nivåene på nytt selv om egentlig utforskningen av brettene var fraværende i dette spillet også. For å toppe kaka ble en del innhold lagt til i form av meningsløst DLC og man burde egentlig hatt såpass integritet at man fullførte historien i siste del av FFXIII-2 uten å måtte betale ekstra for det.

 

For meg så kan de egentlig bare legge hele serien død og starte på nytt med et bedre konsept.

Share this post


Link to post
Annonse

Det forundrer meg ikke at serien rett og slett har mistet mye av sin opprinnelige glans!Spillene etter FFVII var gode men man merket at de ikke var på høyde med 7'eren på mange punkter, personlig var nok 7 og 9 de to siste virkelige gode spillene fra FF og resten kom ikke i nærheten av å være 50% så gode.De to siste Final Fantasy Spillene viser hvorfor ting går galt , det første var en enorm lang korridor med et stort gjesp mens det aller siste prøvde å rette på dette ved å gi deg muligheten til å spille nivåene på nytt selv om egentlig utforskningen av brettene var fraværende i dette spillet også. For å toppe kaka ble en del innhold lagt til i form av meningsløst DLC og man burde egentlig hatt såpass integritet at man fullførte historien i siste del av FFXIII-2 uten å måtte betale ekstra for det.For meg så kan de egentlig bare legge hele serien død og starte på nytt med et bedre konsept.

Dude, jeg syntes da 10-ern var ganske grei? Greit, skal innrømme at jeg ikke har spilt igjennom alle spillene. Men seff, 7-ern er best men likte veldig godt 10-ern :) Dragons dude! DRAGONS!

 

  • Like 1

Share this post


Link to post

Hva med remaken av FFX? Om jeg husker rett har det blitt bekreftet at denne skulle lages til PS3, men har det kommet noe mer informasjon om dette?

 

-Deluze

Share this post


Link to post

Dude, jeg syntes da 10-ern var ganske grei? Greit, skal innrømme at jeg ikke har spilt igjennom alle spillene. Men seff, 7-ern er best men likte veldig godt 10-ern :) Dragons dude! DRAGONS!

 

Smaken er som baken ;)

10'eren var i mine øyne en nedtur i forhold til VII og IX , selvsagt spillet var langtifra møkk (som ingen av FF spillene egentlig er) , men jeg antar at det var pga introduksjonen av "sphere grid" systemet når man gikk opp i nivå som jeg følte var kanskje litt ubalansert eller lite gjennomtenkt på det tidspunktet.

Share this post


Link to post

Vent, sier han at fordi ingen av de nyere spillene har toppet syveren så kan de ikke lage en nyversjon av den!?!? Hva slags månelogikk er det han resonnerer med her? Man skulle tro dette var den beste grunnen til å prioritere en FF7-remake fremfor å lage et nytt spill i serien! :wallbash:

 

Og det er ikke så vanskelig å ta tak i hva det er som gjorde etterfølgerne dårligere enn FF7; han som klekket ut Draw-systemet i FF8 kan jo ikke ha vært riktig klok, det samme gjelder han som mente Tidus ville være en hovedperson spilleren kunne identifisere seg med, for ikke å nevne han som skrev den usammenhengende historien i FF12 og han som ikke så for seg at noen ville bli misfornøyde med lineæriteten i FF13. Samtidig må jeg si at jeg synes alle disse er fantastiske spill, bare ikke på nivå med FF7, men det er ikke ofte man får spill av en så sjelden kvalitet.

Share this post


Link to post

Det at serien har forandret seg og at kvaliteten ikke er på lik linje som før kan relateres til hvordan verden i seg selv har forandret seg. Selvfølgelig så mistet Square Enix en del av motivasjonen etter at de gikk fra Square Soft til Square Enix hvorav de mest innflytelsesrike personene blant annet pensjonert seg - men det virker som om at vesten forventer Square Enix til å lage spill som er ment for vesten (story, dialoger, gameplay og kontrollere) og fortsatt beholde den samme fantastiske kvaliteten som i de eldre spillene. Dette er dessverre ikke mulig.

 

Med tanke på dette så burde Square Enix se bort fra den vestlige kulturen samt deres forventninger og fokusere på den Japanske kulturen hvorav det blir viktig å analysere nøyaktig hvordan Square Soft gjennomførte dette. Det som er så fantastisk med Square Enix er at de har en helt utrolig dedikasjon som er på et nivå andre vestlige spillutviklere ikke kommer i nærheten av - med tanke på dette så tror jeg det er fult mulig at de kan med tiden gjenskape det som en gang var Final Fantasy. Kanskje ikke helt likt som før men noe i den retningen vi en gang identifiserte Final Fantasy - spenning, følelser og en helt fantastisk reise i en annen verden.

 

:)

Edited by Symmetrical

Share this post


Link to post

Det at serien har forandret seg og at kvaliteten ikke er på lik linje som før kan relateres til hvordan verden i seg selv har forandret seg. Selvfølgelig så mistet Square Enix en del av motivasjonen etter at de gikk fra Square Soft til Square Enix hvorav de mest innflytelsesrike personene blant annet pensjonert seg - men det virker som om at vesten forventer Square Enix til å lage spill som er ment for vesten (story, dialoger, gameplay og kontrollere) og fortsatt beholde den samme fantastiske kvaliteten som i de eldre spillene. Dette er dessverre ikke mulig.Med tanke på dette så burde Square Enix se bort fra den vestlige kulturen samt deres forventninger og fokusere på den Japanske kulturen hvorav det blir viktig å analysere nøyaktig hvordan Square Soft gjennomførte dette. Det som er så fantastisk med Square Enix er at de har en helt utrolig dedikasjon som er på et nivå andre vestlige spillutviklere ikke kommer i nærheten av - med tanke på dette så tror jeg det er fult mulig at de kan med tiden gjenskape det som en gang var Final Fantasy. Kanskje ikke helt likt som før men noe i den retningen vi en gang identifiserte Final Fantasy - spenning, følelser og en helt fantastisk reise i en annen verden. :)

 

Føler jeg ble dummere for hvert ord jeg leste. Spesielt det om dedikasjon er jo et hjernedødt argument som er umulig å begrunne.

Edited by sthusby
  • Like 1

Share this post


Link to post

I det minste har "presidenten" kjønt det vertfall...synest serien dat etter 10

 

har no vært ein ff 7 på pc lenge eller er det noe som ikkje stemmer her?

Edited by BonBattery

Share this post


Link to post

I det minste har "presidenten" kjønt det vertfall...

 

har no vært ein ff 7 på pc lenge eller er det noe som ikkje stemmer her?

 

Ja, det er en FF7 på PC men den var veldig dårlig overført fra konsoller og hadde mange bugs. I tillegg så var det nesten ingen grafiske forbedringer noe jeg håper de fikser nå. :)

Edited by Symmetrical

Share this post


Link to post

Final Fantasy VII er eneste final fantasy spillet jeg har gjennomført, brukte over 100 timer. Jeg og venner satt hele jula og nyttår med det spillet husker jeg, vi var helt oppslukt.

 

FFVIII var også bra men det fenget ikke like mye som rivalriet og respekten mellom Sephiroth og Cloud. Er en grunn til at Advent Children ble laget, fansen klarer ikke å glemme de.

 

Men FF serien har slitt med å nyvinne seg, nå er kampsystemet for kjedelig og dem må tenke ut noe nytt. Gjøre kampene mer aktiv og kulere. Ikke hack and slash men mer involverende og kulere. De siste spillene har hatt auto combat osv, det er et tegn på hvor utrolig dårlig retning dem har tatt.

Share this post


Link to post

-snip-

 

Men FF serien har slitt med å nyvinne seg, nå er kampsystemet for kjedelig og dem må tenke ut noe nytt. Gjøre kampene mer aktiv og kulere. Ikke hack and slash men mer involverende og kulere. De siste spillene har hatt auto combat osv, det er et tegn på hvor utrolig dårlig retning dem har tatt.

 

Derfor blir Final Fantasy XIII-Versus et viktig eksperiment med tanke på en action-based kampsystem. Men kan ikke en slik forandringen av serien medføre noe negativt? Når kampsystemet blir action-based så må det redusere mengden med variasjon (For eksempel mindre spells pga begrensninger) noe serien tidligere har blitt anerkjent for. Det blir interessant å se hvordan de planlegger å gjennomføre denne forandringen. :)

Edited by Symmetrical

Share this post


Link to post

Jeg ser vi ender opp i og snakke om 7-8-9-10 og alle har sine egne favoritter,

 

Sånn jeg ser det, er dette en motivasjon som de har laget,

Ingen FF 7 før de får bedre kvalitet i serien,

 

Ganske grei ordning, Japanere er jo veldig stricte folk, se på bethesda, - forskjellige folk i hele staffet,

også Square - Folk med svarte dresser og fint hår. nesten som de skulle i et bryllup.

 

Først Game engine traileren også dette, dette er et godt år for FF fans ^^

Edited by Realzi

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...