Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Driver veldig å vurderer å kjøpe nettbrett. Valget står egentlig mellom Windows surface pr0 eller Samsung galaxy note 10.1. Har siste undervisnings uke nå, så om jeg må vente 2 måneder er ikke så farlig.

 

Noen som vil spekulere i hva slags pris surface pr0 kommer på? Hvis den skal konkurrere med ultrabooks så kan jo det være fra 2000-10000. Og jeg ser at galaxy koster 4500 ca på nettet. Tror dere den vil komme på rundt det samme som galaxy?

 

Galaxy sin pen funksjon frister veldig, det samme gjøre matte formel programmet. Finnes det eller vil det følge med noe lignende til surface pr0 (ser at det skal følge med penn, vil den eventuelt ha innebygd plass/garasje)? Kjøper nettbrett mye av grunnen til å bruke det til skole. Går på ingeniør linje hvor det blir mye tegning, formelskriving og utregninger. Galaxy note 10.1 ser veldig bra ut for dette formålet. Så derfor lurer jeg på om det finnes noe liknende for pr0? Det jeg egentlig spør om er vel om penn funksjonen som følger med pr0 kan gjøre det samme som note 10.1.

 

Surface pr0 frister veldig ettersom jeg da slipper å dra med meg ekstra tastatur. Som jeg ellers vil med note 10.1. Noen som kan si hvordan tastaturet er på surface? Er det bra, middels eller så dårlig at man bør bytte til et nytt?

 

Hvordan er app utvalget til windows akkurat nå? Ikke at det har så mye å si. For hvis jeg skaffer pr0 så kan jeg jo bruke de fleste tredje-programmene som finne til windows idag.

 

Hvor stor forskjell tror dere det blir på skjermkvaliteten på rt og pr0? Ser at pr0 skal komme med en høyere oppløsning enn hva rt har. Lurer på dette ettersom jeg kommer til å bruke den mye til å se på filmer og tv serier.

 

Siste spørsmål som jeg kommer på. Hvordan tror dere batteriet vil bli på pr0? Har sett flere tester at rt får skryt for batteri levetiden sin i forhold til flere nettbrett der ute. Ser også at pr0 skal komme med et litt større batteri. Så hva kan forventes?

 

Beklager for en litt rotete post. Men har litt dårlig tid ettersom jeg skal på skolen :/

Lenke til kommentar

Toy_man: Har selv Surface RT, og stod mellom Note 10.1 og Surface for meg. Har testet begge en del, men det som i bunn og grunn avgjordet valget mitt var Office-pakka og tastaturet. Jeg går MBA, så har ikke like mye tegninger og formler, og slik som du beskriver det tror jeg en Note 10.1 er det beste for deg. Sjekk de siste sidene i tråden til Note, og du vil se eksempler på forelesningsnotater etc.

 

Jeg har kun touch-tastaturet, men synes det funker mer enn bra nok til notatskriving gjennom dagen, og av og til lengre tekster. Jeg kommer nok til å kjøpe type-tastatur etterhvert, men det er ikke noe jeg føler jeg må ha akkurat nå.

 

Det er veldig lite info ute om Pro versjonen, men jeg tror det kommer til å koste vesentlig mer enn 4500. Det er hva en RT ligger på nå, så jeg tipper minst 6500kr. Utvalget på Storen øker hele tiden, og nå er ikke jeg en av de som bruker veldig mange apps, men de tingene jeg leter etter finner jeg som regel en eller annen versjon av.

 

Jeg tror du kommer til å bli fornøyd uansett hva du velger, og har du tolmodigheten du skisserer så er det jo greit å vente på info om Pro, men ellers tror jeg Noten passer deg best.

Lenke til kommentar

Videre er også det medfølgende tastaturet av tysk oppsett som, er mye bedre enn engelsk oppsett. De har De har også noen særegne bokstaver som har egne taster. På ett engelsk tastatur vil det være < og >-taster istedenfor om jeg ikke husker feil.

 

Medfølgende strømforsyning vil også være med britisk plugg. Vet faktisk ikke hvor man kan bestille kun "endestykket" på A/C adapteret. Og, som blue antilope skriver, er det kun de som sender til Norge.

Lenke til kommentar

Et alternativ er å bestille fra USA, og få den shippet via jetcarrier eller et annet lignende selskap. Da får man amerikansk tastatur, men vet ikke om det er noe bedre enn tysk tastatur. Prisen i tyskland virker jo å være inkludert moms, så er ikke noe å spare på å bestille fra USA.

Lenke til kommentar

Kommet noen mulighet for å laste ned torrents, og spille av feks mkv?

 

Ingen for torrents så langt dessverre, som forøvrig er meget savnet. Er vanskelig å oppdrive informasjon om det også. Det meste er at "det så klart vil komme". Men ingen tidspunkt for når.

 

MKV-avspilling er på bedringens vei. Det skinnende lyset per nå er mobile.HD omtalt her ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2001597&page=3 ).

Koster 18kr som er en liten sum, men allikevel meget irriterende når man er vant til å få alt gratis via legacy programmer (her: VLC).

Endret av Phad
Lenke til kommentar

Sendte en mail til VLC for en stund siden og spurte om de kom til windows rt, og her var svaret jeg fikk.

 

"Yes, we are currently experimenting with it and hope to provide a release for it during the first half of the next year, possibly earlier.

Best regards,

Felix"

 

Sendte også samme spørsmål til bittorrent men de svarte aldri.

Lenke til kommentar

Sendte en mail til VLC for en stund siden og spurte om de kom til windows rt, og her var svaret jeg fikk.

 

"Yes, we are currently experimenting with it and hope to provide a release for it during the first half of the next year, possibly earlier.

Best regards,

Felix"

 

Sendte også samme spørsmål til bittorrent men de svarte aldri.

 

Her er mer om saken: http://news.softpedia.com/news/Metro-VLC-for-Windows-8-New-Details-Released-310799.shtml

 

Lang ventetid, menmen.

 

Bra initiativ! Sendte du til uTorrent også?

Egentlig samme hvilken klient jeg bruker, så lenge torrent fungerer.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+32asd4f

899USD for 64 GB og 999USD for 128 GB.

Som forventet.

 

699 USD og 679 EURO for 64 GB RT.

Vil 128 GB Pro ligge på 979 EURO muligens.

 

Rundt 7200 norske kroner. Det er en grei pris.

Endret av Slettet+32asd4f
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...