Gå til innhold

Samletråd om Samsung Galaxy Note II


Anbefalte innlegg

Har vært så uheldig å knuse lcd-skjermen på min kjære Note II. Altså ikke selve glasset, men LCD-skjermen bak. Har dere tips til hvor jeg kan få fikset dette til en ok pris, eller vil det være like så greit å kjøpe ny? Kjedelig sak, forøvrig.

 

Har byttet min for 990,- ventet 2 timer så var det gjort. Jeg fikk gjort det i Oslo. Men tlf må være nyere enn 1 år.

 

http://www.camera.no/no/artikler/samsung-quick-support-center/

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Så det nå at det var LCD skjermen.....men du kan jo høre med de hvor mye det koster.

 

Fikk beskjed av den lokale reparatøren at det ville koste 2999. Det hørtes da latterlig dyrt ut, og kan vel ikke forsvares mtp. at en nå kan kjøpe den ny igjen for rett over 3500. Lurer på hvor høy brutto margin de opererer med her. Burde vel finnes rimeligere alternativer, men jeg sliter med å finne dem.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+45613274

Når du sier det så husker jeg at jeg for en liten stund siden hadde merkbart kortere batteritid. Dette varte en liten stund før det nå er tilbake til normalen. Grunnen til at jeg ikke koblet det til ditt problem var fordi jeg hadde akkurat testet ut en kina-lader på telefonen og tenkte det kanskje var denne som fucka det litt til.

Lenke til kommentar

Når du sier det så husker jeg at jeg for en liten stund siden hadde merkbart kortere batteritid. Dette varte en liten stund før det nå er tilbake til normalen. Grunnen til at jeg ikke koblet det til ditt problem var fordi jeg hadde akkurat testet ut en kina-lader på telefonen og tenkte det kanskje var denne som fucka det litt til.

 

Hmm.. Jeg skjønner ikke hvordan det er mulig. I 2-3 uker har den 9 av 10 ganger ikke ladet overhodet. Noen ganger kom ladeikonet opp, uten at den ladet. Og en sjelden gang så ladet den faktisk. Prøvd alt av kabler, ladere, batteri, reset, unroot, etc. Så 2 dager etter at service-konvolutten kom i posten, så er alt helt fint igjen, like plutselig som den sluttet å lade.. Nå har lading fungert i 3 dager.

 

Prøvde å ringe deltaservice, men det stengte selvfølgelig for 10 min siden. Får høre hva de anbefaler. Kjedelig å måtte sende den inn og så betale 4-500 kr fordi alt "fungerer".

Lenke til kommentar

Hei. Jeg har et par problemer med min Note 2. Når noen ringer meg, så er det ikke alltid at telefonen ringer. Den bare lyser opp og jeg ser at den ringer. Ganske umulige å ha en tlf som bare ringer innimellom. Har prøvd med forskjellige ringetoner og prøvd å ha dem installert både på tlf og memory kortet. Innimellom så står telefonen plutselig på lydløs, selv om jeg ikke har satt den på det. Noen som har noen ideer?

Lenke til kommentar

Nei det er jeg helt sikker på og det forklarer ikke at telefonen ikke ringer selv om den ikke står på lydløs. Har et par venner som også sliter med at dems Samsung heller ikke ringer bestandig. Dem har ikke Note 2. Derfor lurer jeg på om det kan være en bug i programvaren.

Lenke til kommentar

Har slitt med dårlig batteritid en stund nå, samt at telefonen låser seg i nettleseren og kaster meg tilbake til startskjermen. Har prøvd andre nettlesere med samme resultat. Men i går byttet jeg bakdekselet tilbake til det originale, og vips, telefonen oppfører seg eksemplarisk igjen. Hadde et orginalt flipdeksel på, men det er tydelig at det må ha vært dårlig kontakt/kontaktfeil mellom telefon og en av antennene som forårsaket mine problemer. Bare et lite tips til andre som måtte slite med det samme...

Endret av newnick
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+45613274

1. Jeg oppdaget akkurat nå en vital feil på min note 2. Når jeg skal høre på radio med den innebygde radioappen så blir det bare hylelyder i høyttaleren. Noen som vet hvor lenge jeg kan vente med å klage på dette? Altså antall år fra da jeg kjøpte den?

 

2. Oppdaget en rar ting. Når jeg går inn i den innebygde epost-leseren så endrer skjermen lysstyrken... Dette sees best om en bruker multiwindow - funksjonen. Da har en oppe feks chrome også åpner en epost-leseren.

Lenke til kommentar

Med fare for å virke smartphone challenged spør jeg likefullt rett ut:

 

- Har noen funnet en app som streamer bilder, video og musikk _direkte_ til en BoxeeBox? BoxeeBoxen har innebygd AirPlay så det virker naturligvis svært strømlinjeformet på en iPhone - på Noten og antakeligvis Android generelt virker dette å være ekstra vanskelig. Det finnes endel apper som visstnok skal kunne gjøre dette/noe av dette men kan ikke si at det funker spesielt tilfredsstillende.

 

Any takers?

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Min Note II har møtt veg(g)en. Eg var ute på sykkeltur i går. Lur som eg var, hadde eg lagt telefonen i ein plastikkpose (type gjennomsiktig brødpose) for å hindra fuktskade... Ned ein bratt og relativt long bakke, sklei telefonen ut av sykkeljakka. Den deiste i asfalten i 60 km/t, og sklei over i det andre feltet. Den blei utruleg nok ikkje overkjørt av ei rekke med tre bilar, ein buss og ein lastebil som kom på rekke i motsatt køyrefelt.

 

Posen hadde ikkje mykje å stilla opp med, og det hadde heller ikkje "Gorilla glaset". Skjerm, glas og heim-knappen ser no ut som om den er skoten med hagle. Det eg lurer på er kva det var Samsung sine "autoriserte" verkstadar heiter, og kvar i landet dei befinner seg. Eg meiner å ha lest at dei er noko billegare enn å finne ein reparatør på finn.no.

 

Innmaten ellers i telefonen ser ut til å ha klart seg. varslingslampa blinka blått, og det lyste fint av tilbake- og menytasten.

 

Eg har lagt ved eit bilete over telefonen.

post-194165-0-51238300-1375528159_thumb.jpg

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...