Gå til innhold

Strøyk på første oppkjøring :(


Anbefalte innlegg

Hallo alle sammen.

Strøyk i dag på første oppkjøring, herremin så kiipt. Trudde jeg hadde kjørt kjempe bra og måtte rygge inn da jeg kom til biltilsynet igjen......(trudde jeg hadde bestått da siden alle jeg har snakka med sier at når man blir bedt om å rygge inn på biltilsynet så har man bestått) men fail fail fail.

 

Jeg startet klokken 14 idag, i drammen. Fikk sikkerhetsspørsmål om Loud Index, klarte det ! Kjørte så Hyggen ruten og litt i byn. Alt gikk som smurt tenkte jeg, ikke noe kveling av bilen, ingen viktepliktbrudd, stoppet for fotgjengere, klarte rundkjøringer fint osv.

 

Men så......var jeg oppi 70 for jeg mente det var 70 der for jeg så et 70 skilt, men det jeg ikke hadde sett at kort tid etter 70 så var det et 60 skilt der som jeg ikke hadde fått med meg.....fillern fillern. Jeg som startet så bra og alt var så bra........ Senor måtte si til meg at det er ikke 70 der....men 60.....shit shit.

 

Da tenkte jeg med engang at da har jeg styki......

 

Kom tilbake til biltilsynet, rygget inn og det gikk veldig fint det. Sensor spurte om hva jeg syns om turen, fortalte alle små feil, og den store feilen med farten......alt sa jeg. Men neida det hjalp ikke, det var stryk pga det med 70 i 60 sonen. Åja jeg forstår det selvsagt godt, er ikke sinna på senor for det er jeg som burde brukt blikket litt bedre der som jeg hadde gjort ellers godt på turen. Så vet det er min feil.

 

Men samtidig så fikk jeg disse feilene da :

- litt ustø kun v giring på en vei

- litt dårlig flyt i kryss, kom ikke fort nok i gang i lyskryss fra 1 til andre.

 

Den med ustø er jeg enig i , kjørte i 70 og i en sving og skulle gire og da vart jeg litt ustø på rattet, men bare litt . Og det pleier jeg aldri å gjøre ellers. Dette sa jeg til sensor også før hun sa noe som helst om den feilen.

Var ikke slik at vi havnet over i andre kjørefelt, langt der ifra.

 

Kjørelærer mente at dette var for pirkete av senor. Men jeg er egentlig enig i senor da der med farten, men selvsagt skuffet over meg selv. Ellers så sensor at jeg var flink til å kjøre bil.........og at det gikk bra neste gang bare jeg passet på farten hele tiden.

 

 

 

Jeg tok det med et smil og sa at jeg skulle skjerpe meg til neste gang.

og ønsket hun en go helg. Sensor sa at hun håpet hun ikke hadde ødlagt helgen min, og det var ikke meningen å være bitch mot meg da hun strøk meg. haha . må le litt.

Endret av powerdrink
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

nei nei, poeng å poeng . Er vel ikke noe poeng i det sikkert. Er vel ikke helt enig i at jeg burde stryke da sensor skal se helheten da kjøringen var veldig bra unntatt den ene episoden da jeg kjørte i 70 i 60 en bitte liten stund.......som jeg ikke skulle gjort!!!

 

Jaja sånn kan det gå.

Endret av powerdrink
Lenke til kommentar

Vell, å ikke holde fartsonen når man kjører opp er et tegn på at man ikke får med seg skiltene, som er et tegn på at man ikke følger med, som er ett tegn på uansvarlighet, som er et tegn på at man ikke er aktpågivende, ikke sant?

joda så sant så sant. innrømmer det jeg. jeg så ikke det 60 skiltet overhodet, så kun 70. men det var ikke snakk om at jeg kjørte i 70 lenge, ikke mange meterne før jeg bremset ned ja da sensor snakket til meg, burdet selvsagt sett det selv. og resten av turen var veldig bra. men ja jeg gjorde feil der, skulle ikke skjedd overhodet. har ingen problem å innrømme det.
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...