Gå til innhold

DayZ diskusjonstråd - Teknisk diskusjon i egen tråd!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Huff... Spillte akuratt 6 timer der jeg og en kompis jobbet oss sakkte men sikkert og sammle div loot. Når vi endelig kom nord hadde vi fått det meste man skulle trenge av kit og weapons.

 

I løpet av disse time hadde vi ikke truffet en eneste sjel. Plutselig hører vi " friendly, dont shoot". Vi utvekslet høflighetsfraser og skulle til å skille lag. 2 sek etter jeg snudde ryggen til. BAM! " You are dead. Begge 2 daue.

 

Liker det ikke, men fra nå av er det skyt først spør etter.

 

Alle de timene med looting og jeg ender opp med å bli skutt i ryggen av første mann jeg treffer.

Lenke til kommentar

Skjønner at en del av spillet er at vi har "bandits" og "heroes" Men slik jeg har opplevd det er 2/10 vennlige og 8/10 skyter med en gang de møter noen, har selv kun drept en person. Det var en fyr som loota en fyr han hadde øksa i hodet, så jeg snek meg innpå og slo han i hjel. Hadde vært drit gøy å spille hvis det var likevekt mellom vennlige og fiender.

Lenke til kommentar

Var på Southern Airstrip i går og prøvde å komme meg inn i den 2 etasjes byggningen (vest for hangarene) der det pleier å være litt loot.

 

Jeg står på hjørnet nermest stripa (mellom hangar og huset) og ser etter farer da det kommer en på hjørnet bak meg (fra nordsiden hvor jeg kom fra) og skyter flere skudd mot/på meg. Jeg visste egentlig ikke hvor skuddene kom fra men blant første reaksjonene var å snu meg og sende en sky av kuler i den rettningen.

Der stod det selvfølgelig en fyr som jeg trolig traff, og prøvde å flykte. Mens jeg går etter han så hører jeg skudd som jeg tror også var myntet på meg.
Jeg løper på baksiden(nord siden) etter han men så ikke noe til han. Så jeg stopper opp i noen trær for å bandasjere og sjekke ammoen. Tror ikke jeg hadde stort mer enn 2(x10) magasin til M4 når det hele startet, pluss noe løst i en eske og minus det jeg tømte i fyren da han kom bak meg.

Etter litt tenker jeg å gå all in og fortsetter rundt bygget til garasjen på vest siden. Der finner jeg fyren og trykker M4en i trynet hans og tømmer det jeg har av ammo i magasinet. Alt gikk ganske fort og jeg tenker at det var flere der, så jeg ble ikke værende lenger enn at jeg så han lå på bakken.

 

Jeg trekker meg tilbake til skogkanten for å få litt overblikk. Jeg skifter tilbake til det første magasinet som hadde ca 4(av 10) skudd igjen. Mens jeg sitter der ser jeg en person i vinduet i andre etasjen. Han går litt frem og tilbake, trolig for å se etter meg. Jeg sikter og plasserer mine siste skudd i det som stikker opp fra vinduskarmen og ser at han legger seg ned, med hodet/kroppen liggende ut gjennom veggen. Garantert dau.

Etter litt fortsetter jeg rundt til garasjen der jeg mener jeg drepte den ene. Jeg finner bare et medkit på bakken... så han har vel logget. Jeg fortsetter opp i bygget der han andre skal ha krepert, ingen lik...

 

Ja ja...

Endret av PantZman
Lenke til kommentar

Rocket skrøt jo så jævlig av at det skulle ikke bli sånn...

 

 

Pffffrt :lol:

Han sa ikke det om alphaen, tvert imot egentlig. De jobber med å finne løsninger som skal unngå at det blir KOS, og mye av dette er ikke i alphaen og kan ta LANG tid før det kommer.

Det eneste som er i spillet nå er vell at ting kan bli ødelagt når man skyter på noen?

Lenke til kommentar

Håper litt det kommer noe som gjør det lettere å skille mellom venner og uvenner. F.eks markere vennene som du går med på et vis.

På en annen side så ser jeg at dette kan komme i veien for realismen i spillet. Et flyvende ikon over hodet på dine medspillere hadde trolig ikke sett like bra ut i dette spillet.

 

Får vel bare håpe at de putter inn mye mer forskjellig utstyr som kan gjøre utseendet til folk mer unikt og lettere å skille fra hverandre.

Husker fra (tidlige dager i) MODen at det kunne bli en del uheldige friendly fire i hektiske situasjoner. Du snur deg f.eks rundt og ser en person som viser seg å være en friendly som skulle stått et annet sted. Bang bang = dead.

Lenke til kommentar

Ubåtene er på trynet. De skal kunne dykke... Jepp! Til en meter under vannet! :lol:

 

Videoen du posta var på trynet! 12 minutter med en fyr i handjern?

om du trenger en oppsummering av videoen så er det en streamer som løper for å redde en kompis som har besvimt å har en som står å prøver å drepe han, han tar han ut å bandasjerer han andre men mens han gjør det så kommer det en annen kar bort som slenger 2x håndjern på han mens han bandasjerer så han får ikke stoppet han som da tar øksa og dreper vennen hans å begynner så å mate han disinfectant og rotten frukt som hevn for at han vart voldtatt av noen ingame :p, mot slutten så hører du et sniper skudd å en helt som dukker opp å redder dagen men siden han var tvangs matet mye rart så spurte han bare etter en kule i hodet.

 

Bare å se videoen, morsom

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...